Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

Visor otteluennakko: Viime kauden taistelupari Ykkösestä kohtaa Veikkausliigassa

15.6.2021 10:03 Ennakko

 

AC Oulu kohtaa ensimmäisen kerran tällä kaudella Veikkausliigassa viime kauden taisteluparin Ykkösestä, kun joukkue matkaa Kotkaan KTP:n vieraaksi.AC Oulu ja KTP kohtaavat ensimmäisen kerran tämän vuoden Veikkausliigassa. (Kuva: Elias Mustonen).

 

Asetelma on tuttu myös sarjataulukossa viime kaudelta. Kumpikin joukkue on peräkkäin, mutta tällä hetkellä vaan sarjan hännillä. Meidän pistetili on vielä avaamatta, mutta KTP on kairannut yhden voiton Hakasta ja tasapelin SJK:a vastaan.

 

AC Oulu ja KTP ovat kohdanneet Veikkausliigassa aiemmin vain kaksi kertaa. Kaudella 2007 kotkalaiset pelasivat FC KooTeePee:n nimellä ja he voittivat meidät kummassakin pelissä. Kotkassa peli päättyi 3-0 ja Oulussa 1-2. Joukkueet ovat kohdanneet virallisissa otteluissa 26 kertaa ja voitot ovat meille 11-8 ja tasapelejä 7.

 

AC Oululla odotukset ovat edelleen samat, kuin perjantaina. Joukkue janoaa pisteitä kipeästi. Tilanne ei voi olla vaikuttamatta joukkueen mielialaan, niin pistetilin soisi aueta tänään Kotkassa.

 

KTP:n riveissä toista kautta pelaa meille oululaisille hyvin tuttu pelaaja, jonka pelillistäkin antia on syytä tarkkailla. David Ramadingaye on joukkueen kapteeni eikä hänen joukkueensa tule varmasti antamaan pisteitä meidän mukaan ilman viimeiseen asti taistelemista.

ENNAKKOKOMMENTIT

”Toistaiseksi tämän kauden tärkein peli ehdottomasti meille, faneille ja myös Kotkalle. Tämä on nyt se kuuden pisteen peli. Sitä ei kai voi kiistää.

 

Olemme tietoisia Kotkan vahvuuksista ja heikkouksista. Meidän tavoitteemme on lähtä tekemään maaleja eikä hakea nolla-nolla peliä. Uskon, että pelistä tulee vauhdikas ja fyysinen.”, AC Oulun apuvalmentaja Teemu Tavikainen summaa illan pelin tärkeyttä.

KOKOONPANOTILANNE

Reservin mukana sunnuntaina pelanneet eivät ole kokoonpanossa. AC Oulu pääsee ehjällä kokoonpanolla otteluun.

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga