Uutinen Seura

AC Oulun sovellus on päivittynyt mahtavilla uusilla ominaisuuksilla. Lataa sovelluskaupasta puhelimeesi!

AC Oulun sovelluksesta on ilmestynyt sovelluskauppoihin uusi versio huhtikuun alkupuolella. Vanhat tutut ominaisuudet ovat edelleen käytettävissä, mutta uutena toiminnallisuutena on tuotu tuki push-viestien vastaanottamiselle. Lisäksi päivitys sisältää muita pienempiä parannuksia ja korjauksia.

Kausikortin linkkaus ja kausikorttiedut sovelluksessa.

Push-viestit mahdollistavat sen, että sovelluksen ladanneet käyttäjät voivat vastaanottaa AC Oulun lähettämiä lyhyitä tiedotteita, muistutuksia ja tarjouksia. Lisäksi viestit on luokiteltu kolmeen eri aihealueeseen – ”Otteluihin liittyvät viestit”, ”AC Oulun markkinointiviestit” ja ”Kausikorttilaisen viestit”. Viimeksi mainittu aihealue on tarjolla vain niille käyttäjille, jotka ovat linkittäneet sähköisen kausikortin sovellukseen.

Push-viestien käyttöönotto.

Sovelluksen käyttäjä voi itse määritellä, että haluaako viestejä vastaanottaa. Sovelluksen etusivun oikean yläkulman asetukset-ikonin takaa löytyy liukukytkimiä, joilla kaikki viestit voi estää. Lisäksi viestien vastaanottamisen voi sallia tai estää aihealue-kohtaisesti.

AC Oulun sovelluksen kehittämisestä vastaa Codemate – Laivastonsinisten pitkäaikainen innovaatiokumppani.

Lataa AC Oulu sovellus iPhonelle tästä / Lataa AC Oulu sovellus Androidille tästä.