Raatin Stadion

AC Oulun kotikenttänä jalkapallon Veikkausliigassa toimii kaupungin keskellä sijaitseva nostalgisen perinteinen, mutta remontoitu Raatin stadion, joka on osa Oulun kaupungin ylläpitämään Raatin urheilukeskusta. Osoite on Raatintie 2. Raatin stadion avattiin keväällä 2011.

Raatin stadionilla on 2 280 katettua kuppi-istuinpaikkaa pääkatsomossa, 2 112 kuppi-istuinpaikkaa pitkällä sivulla aurinkokatsomossa, modernit VIP-tilat aitioineen ja kenttäalustana lämmitettävä luonnonnurmi. Nurmi on samalla Suomen pohjoisin lämmitettävä siirtonurmi.

Garam Masala Areena

Oulun Jalkapallohalli Oy:n täysimittainen ylipainehalli sijaitsee Heinäpään urheilukeskuksessa osoitteessa Isokatu 102. Hallin omistaa yhdessä AC Oulun kanssa Oulun Luistinseura. Hallin rakennustyöt aloitettiin heinäkuussa 2020 ja halli otettiin käyttöön joulukuussa 2020.

Halli tunnetaan nimellä Garam Masala Areena, sillä hallista mainospaikan ostaneiden kesken järjestettiin arvonta, jonka palkintona oli hallin nimikumppanuus seuraavaksi viideksi vuodeksi. Arvonnassa onnetar suosi Oulussa lähellä rautatieasemaa sijaitsevaa intialaista ravintolaa.

AC Oulun kaikki joukkueet harjoittelevat talvikaudella pääasiassa Garam Masala Areenalla. Hallissa järjestetään myös harjoitusotteluita sekä Cupin pelejä.

Heinäpään palloiluhalli

Oulun kaupungin omistama Heinäpään palloiluhalli sijaitsee osoitteessa Nuottasaarentie 12. Hallin harjoitusvuorot on jaettu periaatteella, jossa junioripelaajat saavat parhaat harjoitusajat ja näin harrastaminen ei vie lasten ja nuorten harrastamista liian myöhäiseen ajankohtaan päivästä.

Hallin pelialustana on kumirouheella varustettu tekonurmi. Halliin mahtuu noin 700 katsojaa silloin, kun hallin kaikki katsomot ovat käytössä.

AC Oulu käyttää Heinäpään palloiluhallia talvikaudella harjoitusotteluissa sekä Cupin peleissä.