Uutinen Edustus

AC Oulu Oy:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin keskiviikkona 13.11.2019. Yhtiökokous hyväksyi AC Oulun strategiaan tehdyt muutokset, joista merkittävin oli seuran arvojen päivittäminen.

AC Oulun uusi tai enemmänkin päivitetty strategia mukailee aikaisempaa, keväällä 2018 julkaistua, versiota. Päivityksiä olemassa olevaan tilanteeseen on useassa kohdassa, mutta suurin muutos tehtiin kirjoittamalla seuran arvot uuteen uskoon – samalla seuran arvojen rinnalle tuotiin uutena elementtiä seuran urheilulliset arvot. Strategia on luotu AC Oulun yleisötyytyväisyyskyselyn pohjalta, joten se on hyvin pitkälle kannattajien, yhteistyökumppaneiden ja koko yhteisön näköinen teos.

– Seuratyössä eletään jatkuvan muutoksen keskellä, mutta silti toimintaa pitää kehittää myös pitkällä tähtäimellä. Strategian tulee olla meille kaikille työkalu johon nojata hyvillä, mutta ennen kaikkea vaikeilla hetkillä. Strategia sisältää kirjauksia nykytilanteesta ja tavoitteita, joita kohti haluamme mennä. Seuraavassa päivityksessä toivottavasti usea tavoitetila on muuttunut nykytilanteeksi ja voimme luoda taas uusia tavoitetiloja. Henkilökohtaisesti haluan nostaa esille kaksi isoa muutosta. Toinen niistä on sana ylpeys – meidän täytyy olla ylpeitä siitä että olemme osa tätä seuraa. Toisena asiana nostan sen, että AC Oulu haluaa olla vahvemmin mukana junioritoiminnassa, etenkin vanhimmissa ikäluokissa. Mutta strategia on ennen kaikkea kokonaisuus ja siihen kannattaa kyllä tutustua huolellisesti, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kertoo.

Nostoja strategiasta

Seuran arvot: Vastuullinen, Luotettava, Menestyvä, Avoin, Ylpeä
Seuran urheilulliset arvot: Taisteleva, Rohkea, Ylpeä

Urheilullinen tavoite: Nousu Veikkausliigaan, Veikkausliigan kärkipää, 60% joukkueesta oululaisia, pelaajaputki tuottaa vuosittain 2-3 pelaajaa edustusjoukkueelle

Menestystä kumppaneille: Arvotekojen pohjalta kehittyvä brändi, lisää resursseja jälkimarkkinointiin

Taloudellinen menestys: Yhtiön positiivinen tulos, liiketoimintojen laajentaminen, taseen korjaaminen, liikevaihto Ykkösessä 650 000 euroa, Veikkausliigassa 1 100 000 euroa

LATAA AC OULUN STRATEGIA