Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa harjoitusottelussa Tornion Pallo 47:n huomenna lauantaina. Ottelu pelataan Raatin tekonurmikentällä klo 14:00 alkaen.

AC Oulu pelasi edellisen ottelunsa reilu kaksi viikkoa sitten. Tällöin Suomen Cupissa tie katkesi Veikkausliigajoukkue Turun Palloseuran hakiessa voiton täydestä Arina Areenasta. Tämän jälkeen AC Oulu on harjoitellut erittäin kovaa ja takana on valmistautumisjakson fyysisesti raskain vaihe.

Huomenna lauantaina on aika palata valmistautumiseen otteluiden merkeissä, kun vastaan asettuu tuttu joukkue pohjoisesta eli TP-47. Nykyisin Kakkosessa pelaava, mutta Veikkausliigassakin pyörähtänyt joukkue tavoittelee tulevana kesänä paluuta Ykköseen.

– Tässä on tosiaan ollut pieni tauko otteluista, koska Suomen Cupissa tuli lähtö ja KuPS joutui perumaan yhden ottelun. Harjoituksissa on kuitenkin menty todella kovaa pienellä, mutta laadukkaalla ryhmällä. Huomenna pelataa Oulussa ensimmäistä kertaa ulkona, joka tuo toki omat mausteensa otteluun – on tärkeä saada tuntumaa myös halliolosuhteiden ulkopuolelta. Odotan meiltä hyvää ja ehjää kokonaisuutta, jossa oma maali pysyy puhtaana ja onnistumme olemaan vaarallisia hyökkäyspäässä, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen tiivistää.

AC Oulun sopimuspelaajista sivussa on silmätulehduksesta kärsivä Aapo Heikkilä. Sopimuksettomista pelaajista näyttöjä antaa ainakin laitahyökkääjä A.J Gray.

AC Oulun harjoitusottelukalenteri on täydentynyt myös muilta osin – ensi viikon lauantaina 12.4. pelataan erittäin mielenkiintoinen paikallisottelu AC Oulu – OPS klo 12:00 alkaen Arina Areenella.

AC Oulu – TP-47
Lauantaina 5.4. klo 14:00
Raatin tekonurmi
Vapaa pääsy!
Kahvio palvelee

Tervetuloa!

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko