Ennakko Edustus

AC Oulu palaa tositoimiin jo huomenna sunnuntaina murheellisen Tampereen reissun jälkeen. Ilvekselle koettu tappio on käsitelty ja katse on suunnattu kotiotteluun, jossa vastaan asettuu PK-35 Vantaa. Ottelu vihelletään käyntiin Raatin stadionilla klo 18:30.

PK-35 Vantaa lähti sarjakauteen yhtenä suurimmista nousijasuosikeista. Kausi on kulkenut tähän asti kuitenkin pahasti mollivoittoisena, sillä joukkue majaileen kymmenen joukkueen sarjassa sijalla kahdeksan. Edellisessä ottelussaan vantaalaiset otti pitkästä aikaa täydet kolme pistettä, kun pääkaupunkiseudun derbyssä FC Viikingit kaatui 2-1. Voittomaali syntyi ottelun lisäajalla, joten fiilis joukkueessa on täytynyt olla loistava. Joukkue vilisee nimekkäitä pelaajia ja mahdollisen takalukon auettua, joukkueella on täydet edellytykset saalistaa alkukautta huomattavasti enemmän pisteitä.

AC Oulu lähtee otteluun murheellinen Ilves-kamppailu alla – tamperelaiset rokottivat torstaina oululaisia pahoista alakerran virheistä lähes sataprosenttisella tarkkuudella, etenkin ottelun avausjaksolla. Tappio on joukkueen sisällä käsitelty ja laivastonsiniset lähtevät otteluun kasvojen pesu-teemalla. Tasaisessa sarjassa AC Oulu on vain kuusi pistettä sarjajohtaja FC Hakaa perässä, mutta kärjen vauhdissa pysymiseen torstain tapahtumat saavat jäädä kauden ainokaisiksi.

– Torstai oli pohjakosketus, mutta se on ollutta ja mennyttä. Katse on vahvasti sunnuntaissa ja vastaan tulee hyvä joukkue, joka on pelannut huonon kauden, mutta saanut edellisestä ottelusta vapauttavan voiton. Meidän täytyy kuitenkin keskittyä vain ja ainoastaan omaan peliin ja omaan tekemiseen. Luotan, että jokainen lyö itsensä likoon voiton eteen, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

Seuraa heitä, PK-35 Vantaa:
#20 Antonio Inutile – hyökkääjä, joka on paukutellut maaleja myös Veikkausliigassa
#59 Karim Benounes – vantaalaisten superhankinta on päässyt eroon loukkaantumisista

AC Oulun kokoonpanosta on varmuudella sivussa pelikieltoa kärsivä Janne Hietanen sekä polvensa paikallisottelussa loukannut Daniel Owusu. Sen sijaan Henry Mäkäräinen on lomalla armeijasta ja varmuudella mukana kokoonpanossa.

AC Oulu – PK-35 Vantaa
sunnuntaina 4.8. klo 18:30
Raatin stadion

AC Oulun loppukauden ottelustreamit näkyvät alennettuun viiden euron hintaan! Katso ottelu livenä täältä>>

Tähän otteluun kaikki liput aurinkokatsomoon vain 5 euroa (vain lippuluukulta ostetut liput – ei voida yhdistää muihin etuihin)

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko