Uutinen Edustus

AC Oulu ja Yassin Daoussi ovat solmineet kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen, jossa on yhden kauden optio.

Yassin Daoussi saapuu Ouluun Tammisaaresta EIF:n riveistä, jossa hän pelasi viime kaudella Ykkösessä. 22-vuotias pakki on pelannut viimeiset kolme kautta Ykkösessä ja ennen Tammisaarta hän pelasi kaksi kautta Mikkeli Palloilijoissa. Daoussilla on myös kokemusta poikamaajoukkueista parin ottelun verran.

Hyvä fiilis! Oulussa on hyvä urheilullinen projekti käynnissä, jonka näen tukevan nuoren pelaajan kehitystä.

Yassin Daoussin avaa tuntojaan sopimuksesta AC Ouluun.

Puolustaja kertoo tulevaisuudessa tähyävänsä tulevaisuudessa kansainvälisille kentille ja tavoitteena on saavuttaa tuota omaa potentiaaliaan AC Oulun paidassa.

Tavoitteiden saavuttaminen omalta kohdalta tarkoittaa, että tulisi ensin saada iso rooli joukkueessa ja vakuuttavat esitykset Veikkausliigassa. Ennen sitä täytyy vakuuttaa valmentajat ja se vaatii päivittäistä hyvää tekemistä treenikentillä, että sinne päästään.

Yassin Daoussi ynnää seuraavia kehitysvaiheita tavoitteiden saavuttamiseksi.

Viime kaudella EIF:ssä lähes täydet minuutit koko kauden pelannut Daoussi odottaa jo innolla Veikkausliigakautta AC Oulun kanssa.

Oulu pärjäsi hyvin jo menneellä kaudella ”ilman paineita”, mutta nyt kun ihmiset odottavat tiettyä tason pitämistä ja nostoa on hienoa päästä remmiin mukaan auttamaan omalla panoksella.

Daoussi kertoo odotuksistaan.

Yassin on pelannut viime kaudet oikeana puolustajana ja wing backina. Hänellä on vahva kausi EIF:ssä takana. Juoksuvoimaisena pelaajana pystyy pelaamaan laajalla alueella. Tykkää tukea hyökkäyksiä nousemalla vahvasti mukaan, mutta hoitaa myös puolustusvelvollisuudet tunnolliset. Uskon, että meidän ympäristössä Yassin pystyy ottamaan talven aikana vaadittavat stepit pärjätäkseen hyvin ensi kaudella Veikkausliigassa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen