Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Tuner Oy Ville Puukka Temrex Temotek Worker Feeniks Visual UKI Arkkitehdit Kaleva

Vahvistusta vasemmalle kaistalle – Henrik Ölander AC Ouluun

6.12.2019 23:58 Uutinen

 

AC Oulu on tehnyt pelaajasopimuksen Henrik Ölanderin, 22, kanssa. Vasemman laitapuolustajan tontilla viihtyvä Ölander raapusti nimensä 1+1-vuotiseen pelaajasopimukseen.Henrik Ölander on pelannut Veikkausliigaa PS Kemin ja RoPS:n paidassa, joten Pohjois-Suomi on tullut tutuksi (Kuva: PS Kemi)

 

Viime kaudella HJK-kasvatti Ölander edusti Veikkausliigan Rovaniemen Palloseuraa ja otteluita nuorelle laitapuolustajalle kertyi 21 kappaletta, sisältäen Suomen Cupin ottelut. Aiemmin urallaan Ölander on edustanut Veikkausliigassa PS Kemiä sekä Kakkosen Klubi 04:ää.

Juoksuvoimaiselta ja pallotaitavalta Ölanderilta odotetaan vahvaa panosta Laivastonsinisten vasemmalla kaistalla.

 

- Henrik on luotettava pelaaja, joka omaa kokemusta jo Veikkausliigatasolta. 1+1-vuotinen sopimus osoittaa pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista meidän juttuun. Hänen vasenjalkaisuus on meille äärettömän tärkeä ominaisuus monella tapaa - Henrikillä on laadukkaat keskitykset ja erityisen hyvä hän on tuomaan vaarallisuutta hyökkäyspäähän - pallollinen peli on erittäin hyvällä tasolla. Kuten kaikkien kohdalla, hyvä ja ehjä talvikausi tulee kehittämään häntä kokonaisvaltaisesti vielä paremmaksi pelaajaksi, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola alleviivaa.

 

Ölander liittyy joukkueen vahvuuteen tammikuussa 2020, kun joukkue kokoontuu harjoittelemaan uutta Ykkösen kautta varten.

 

- Keskusteltuani “Jykän” kanssa vakuutuin AC Oulun olevan oikea steppi tähän kohtaan pelaajaurallani. Olen todella iloinen sopimuksesta ja on hienoa päästä tekemään töitä ensi kaudella Oulussa, kommentoi Ölander sopimuksen taustoista.

 

- Hyvää Joulun odotusta AC Oulun kannattajille ja kohta nähdään, päättää Ölander.

 

Tervetuloa Henrik Ölander Ouluun ja Laivastonsinisiin!

 

Ölanderin sopimuksen lisäksi AC Oululla on kasassa nyt kymmenen julkaistua pelaajasopimusta. Lisää pelaajasopimuksia luvassa jo ensi viikolla!

 

Jere Aallikko (2020)

Loorents Hertsi (2020)

Juho Mäkelä (2020)

Lassi Nurmos (2020)

Kristian Heinolainen (2020+1)

Henrik Ölander (2020+1)

Aapo Heikkilä (2021)

Juhani Pennanen (2021)

Lasse Ikonen (2022)

Miika Koskela (2022)


Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga