Uutinen Edustus

AC Oulun uudet fanituotteet ovat nyt myynnissä kotiotteluissa Raatin stadionilla sekä tilattavissa AC Oulun toimistolta.

Fanituotevalikoimaan kuuluu muun muassa Umbron collegehuppareita, takkeja ja t-paitoja, koti- ja vieraspelipaitoja, lippalakkeja, kesäpipoja, kannatuslippuja, kaulahuiveja sekä mukeja.

Ainutlaatuisena uutuutena valikoimassa ovat Juho Meriläisen suunnittelemat Äffä-designpaidat.

– Yhtä Äffä-desingpaitaa painetaan 50 kappaleen erä, ja ensimmäisestä on jo puolet mennytkin. Yksi malli on aina tavallaan uniikki harvinaisuus ja sen jälkeen tilalle tulee uusia malleja, Meriläinen kertoo.

– Näissä paidoissa on helmassa pienellä AC Oulu Product -teksti, mutta paita on nimenomaan sellainen, jota voi käyttää ihan perinteisenä arkipäivän paitana, luonnehtii Äffä.

Tällä hetkellä saatavilla on kaikkia tuotteita lukuun ottamatta kaulahuiveja, jotka myytiin loppuun edellisessä kotiottelussa. Uusi erä on kuitenkin tulossa pian.

AC Oulun maalivahti Jeremy Vuolo sekä nuori tähti Matias Ojala pääsivät kokeilemaan aurikoisena kesäpäivänä, miten mallin työt luonnistuvat. Niinpä Vuolo ja Ojala esittelevät nyt AC Oulun tuoreet fanituotteet.

KATSO FANITUOTEKUVAT JA HINNAT TÄSTÄ!

Tunnusta väriä ja hanki nyt omat AC Oulu -asusteesi joko itsellesi tai lahjaksi!

Fanituotteista antaa mielellään lisätietoja Juho Meriläinen
[email protected]
P. 050 5011 030

(Toimitus)