Uutinen Edustus

AC Oulun toimisto saa kaivattua vahvistusta, kun Tuomas Kuivamäki liittyy laivastonsinisten projektipäälliköksi.

Tuomas Kuivamäki on 22-vuotias oululainen, jolta löytyy pitkä historia jalkapallon parista. Tervareissa ja Oulun Luistinseurassa -96-ikäluokassa pelikavereina ovat vuosien saatossa olleet useat AC Oulua edustaneet pelaajat, kuten Rasmus Karjalainen, Anselmi Nurmela ja Pekka Welling. Peliuran päättymisen jälkeen Kuivamäki valmensi OLS:ssa, ennen kauppatieteiden opiskelujen alkamista Oulun Yliopistolla.

Tällä hetkellä Kuivamäki valmistelee kandinaatin tutkielmaa aiheesta ”yhteiskuntavastuu eurooppalaisessa huippujalkapallossa”. Kaudesta 2004 saakka AC Oulua kannattanut nuorimies löysi luonnollisen yhteyden omien ja seuran arvojen välillä ja päätti ottaa yhteyttä. Nopeasti miehestä leivottiin AC Oulun projektipäällikkö.

– On tosi hienoa päästä tekemään töitä seurassa, joka on ollut osa minun elämää ihan pikkupojasta saakka. Olen seurannut mielenkiinnolla AC Oulua paitsi kentällä, niin myös kentän ulkopuolella ja paljon kehitystä on tapahtunut viimeisten vuosien aikana. Urheiluseuran rooli ei ole pelkkää peliä kentällä, vaan siihen liittyy niin paljon muutakin, Kuivamäki kertoo.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu ottaa isoa roolia AC Oulun yhteiskuntavastuullisista projekteista, joista on lupa odottaa pian uutisia. Lisäksi Kuivamäki tulee kehittämään seuran ottelutapahtumia sekä olemaan osa mediatiimiä ja sitä kautta vaikuttamaan AC Oulun viestintään.

– Olemme erittäin kiitollisia Tuomaksen yhteydenotosta ja siitä, että hän aloittaa työt meillä. AC Ouluun on tällä hetkellä mukavasti imua ja tämä kertoo siitä hyvästä työstä, jota olemme seurassa tehneet. Resurssipula on ollut meidän haasteena, mutta Tuomaksen, Turusen Jarin (myynti), lukuisten vapaaehtoisten ja hallituksen myötä tilanne on helpottunut. Isommat resurssit takaavat isommat mahdollisuudet, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen avaa taustoja.

ACOTV

Yhteistyössä