Uutinen Edustus

AC Oulu ja Sandro Embolo ovat solmineet kauden 2022 kattavan sopimuksen. Sopimus pitää sisällään option kaudesta 2023, mutta myös kolmen viikon koeajan.

Sandro Embaló on Sportingin kasvatti ja hänellä on kokemusta useamman maan sarjoista. 25-vuotias toppari on pelannut nuorten sarjoissa Portugalissa, Espanjassa ja Italiassa. Löytyypä mieheltä vyöltään myös kokoonpanokomennus Serie A:n Genoasta. Nyt puolustaja saapuu Suomeen ja on hyvillään mahdollisuudesta päästä AC Ouluun.

“Olen erittäin tyytyväinen sopimuksesta AC Oulun kanssa. Joukkue on jo nyt kohdellut minua erittäin hienosti olemalla yhteyksissä usein ja organisaatio on ollut aidosti kiinnostunut minusta. Pelaajana on tärkeää, että ihmiset ympärillä luottavat ja uskovat sinuun. Olen varma, että yhdessä joukkueen kanssa meillä tulee olemaan hieno kausi. Seurassa tuntuu olevan asennetta ja voittamisen nälkää, joten olen todella innoissani päästessäni aloittamaan hommat Oulussa.”, kommentoi Sandro Embaló sopimusta ja siirtymistä Laivastonsinisiin.

Portugalilainen ei liity suoraan vahvuuteen, vaan sopimuksessa oleva testijakso alkaa marraskuussa, jonka jälkeen valmennus tekee jatkopäätöksen sopimuksesta.

“Embaló on vasen jalkainen ja isokokoinen toppari. Hän on rauhallinen, pallovarma ja lukee tilanteet hyvin puolustaessa. Hänellä on rikkonaisia kausia takana ja on viimeksi pelannut aikuisten otteluita Viron ja Kyproksen liigoissa. Ennen sitä taustalta löytyy kovia seuroja juniorivuosilta, kuten Sporting Lissabon ja Atletico Madrid. Hienoa, että Sandro oli innokas tulemaan Ouluun. Meillä on kolme viikkoa aikaa tarkastella, missä mies menee tällä hetkellä.”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen portugalilaispuolustajan hankintaa.