Uutinen Edustus

AC Oulu ja Sami Hyvärinen ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Oululaislähtöinen Hyvärinen tuo lisävoimaa AC Oulun takalinjoille.

25-vuotias Hyvärinen on pelannut kolme edellistä kautta PS Kemin riveissä. Kaudet 2010 ja 2011 joukkue vietti Ykkösessä ja kaudella 2012 kemiläisjoukkue pelasi Kakkosessa. Parhaiten laitapuolustajan tontilla viihtyvä Hyvärinen vakuutti AC Oulun seurajohdon reilun kuukauden mittaisen testijakson aikana.

– Sami on monipuolinen pelaaja, jonka ominaisuudet sopivat loistavasti meidän peliajatukseemme. Hän on Oulusta kotoisin ja mahtava tyyppi myös kentän ulkopuolella – nämä asiat ovat pelaamisen lisäksi meille aina tärkeitä, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kertoo.

Hyvärinen jatkaa uraansa kotikaupungin joukkueessa intoa täynnä.

– Tammikuussa hyppäsin mukaan harjoitusryhmään ja heti tuntui hyvältä. Harjoitukset ovat olleet erittäin mielekkäitä ja joukkueen pelitapa miellyttää ja kehittää meitä pelaajia paljon. Olen sopeutunut porukkaan todella hyvin, joka on tietysti aina tärkeää. Kausi alkaa lähestyä – olen erittäin motivoitunut taistelemaan joukkueen menestyksen eteen ja nappaamaan itselle tietysti mahdollisimman paljon peliaikaa, Hyvärinen kommentoi tuore sopimus takataskussa.

Hyvärisen sopimuksen myötä AC Oululla on kasassa 14 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Neuvottelut mahdollisista uusista sopimuksista käyvät koko ajan kuumina.