Uutinen Edustus

Päävalmentaja Ricardo Duarten vastuut siirtyvät Rauno Ojasen ja JP Savolaisen harteille. Koko valmennustiimin vastuu joukkueesta kasvaa.

AC Oulu on vapauttanut päävalmentaja Ricardo Duarten kaikista tehtävistä seuran toiminnassa. Duarten aikakausi laivastonsinisten peräsimessä kesti lähes kaksi vuotta. Aiemmin viime viikolla AC Oulu uutisoi, että seura ja valmentaja ovat päätyneet siihen ratkaisuun, ettei seura käytä Duarten sopimuksessa ollutta optiota kauden 2024 osalta.

Hyvin alkaneen ja edenneen kauden jälkeen joukkueen otteet eivät ole sujuneet viime aikoina toivotulla tavalla. Kaksi tappiota viikon sisään Ilvekselle ja samalla tippuminen Suomen cupin välierässä aiheuttivat lopullisesti sen, että seura päätyi tekemään välittömästi muutoksia valmennuksen osalta.

Joukkueen tulokset ja pelillinen ilme ovat olleet sen verran alavireiset viime aikoina, että oli aika tehdä muutos. Kiitämme Ricardoa hänen ajastaan AC Oulussa.

kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen.

Muilta osin valmennustiimi jatkaa tehtävissään. Rauno Ojanen ja JP Savolainen jakavat päävalmentajan tehtävät loppukauden ajan. Jani Luukkonen, Janne Romo ja Mikko Isokangas jatkavat omissa vastuullisissa rooleissaan.