Uutinen Reservit

Palloliitto julkaisi eilen Ykkösen lisenssit ja Laivastonsinisten reservit lunastivat siis paikan Ykköseen myös kabinetissa.

AC Oulun ja OLS:n yhteinen reservijoukkue nousi viime kauden päätteeksi Ykköseen ja nyt pelipaikka on sinetöity kaikilta osin. 

Castrénin ollessa remontissa ainakin osan kesästä, reservijoukkue aloittaa pelinsä muualla. Palloliiton lisenssikomitea on myöntänyt reservijoukkueelle oikeuden pelata keväällä ja syksyllä viralliset ottelut Heinäpään Jalkapallohallissa maalis-toukokuussa ja loka-marraskuussa. Lisäksi Ykkösen otteluita voidaan ensi kaudella pelata Heinäpään tekonurmella, joka takaa sen, ettei Raatin nurmelle aiheudu liikaa painetta ja siellä voidaan viedä Veikkausliigakausi läpi.

Reservijoukkue pelasi viime kevään ottelut Heinäpäässä, kun Castrén ei ollut pelikelpoinen ennen tekonurmen korjausta. AC Oulu / OLS – VIFK 21.5.2023. Kuvaaja. Antsa / AC Oulu.

Hienoa, että lisenssi on hyväksytty ja se, että meillä on lupa pelata myös hallissa olosuhteiden ollessa nyt entistä haastavammat kenttämäärien vuoksi. Innolla odotamme myös Ykkösen käynnistymistä ja toivomme rikkovamme ennätyksiä yleisömäärissä myös näiden pelien osalta.

Toimitusjohtaja Hanna Väänänen