Uutinen Edustus

Kauan odotettu tervakaupungin paikallisottelu Oulun Palloseuraa vastaan pelataan keskiviikkona 24. heinäkuuta. AC Oulun isännöimän ottelun yhteydessä järjestetään oheistapahtumia laivastonsinisten kannattajille. AC Oulu ja OPS kohtaavat Ykkösessä seitsemännen kerran. AC Oulu on ollut kohtaamisissa vahvasti niskan päällä ja saman tahdin toivotaan jatkuvan myös tulevassa ottelussa. Tällä hetkellä AC Oulu on Ykkösessä sijalla neljä ja OPS sijalla kahdeksan. Paikallisottelun yhteydessä järjestetään aiemmilta kausilta tuttu Ballroom-tapahtuma, johon AC Oulun kannattajat ja yhteistyökumppanit ovat lämpimästi tervetulleita. Ballroom-tapahtumaan ehdit ilmoittautua vielä ensi perjantaihin saakka. Tule sinäkin paikalle ja nauti hyvässä seurassa paikallisottelun huumasta!

Kannattajatapaaminen Urheiluravintola Kentässä sunnuntaina 21.7.

Ennen paikallisottelua seuran kannattajilla on mahdollisuus tutustua AC Oulun pelaajiin sunnuntaina 21.7., kun Urheiluravintola Kentän tiloissa järjestetään pelaajien ja kannattajien yhteinen tapahtuma. Mieti siis valmiiksi, mitä juuri sinä olet aina halunnut kysyä AC Oulun pelaajilta. Tapahtuma järjestetään Urheiluravintola Kentässä, osoitteessa Kirkkokatu 55, sunnuntaina 21.7. kello 18-21. Kaikille vapaa pääsy, kausikortilla alennusta wings-ateriasta. Tapahtumassa on myytävänä myös AC Oulun komeita kaulahuiveja sekä t-paitoja.

Urheiluravintola Kentän tiloissa suoritetaan arvonta, jossa kaikilla läsnäolevilla on mahdollisuus voittaa pääsylippu Oulun paikallisotteluun. Lisäksi arvomme kaksi kahden päivän pääsylippua Suomen hienoimmalle musiikkifestivaalille, eli Qstockiin. Myös Ballroom-tapahtumassa tullaan arpomaan Qstockin pääsylippuja. Qstock järjestetään tänä vuonna 26.-27.7. ja AC Oulu on Raatinsaaren juhlatunnelmassa vahvasti mukana.

Merkitse siis seuraavat päivämäärät kalenteriisi hyvissä ajoin:


Keskiviikkona 24.7. AC Oulu – OPS (klo 18:30) sekä Ballroom-tapahtuma (alkaen klo 17:00).
Perjantaina 26.7. Qstock 2013 käynnistyy.

AC Oulu tiedottaa lisää ottelusta tasaisin väliajoin. Tulossa myös lisää arvontoja sekä muuta mukavaa. Kannattaa seurata AC Oulua sosiaalisessa mediassa sekä nettisivuilla!