Uutinen Edustus

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa tiistai-iltana EM-karsintojen huippuottelussa Kroatian. Raatin stadionilla pelattava mittelö vihelletään alkavaksi klo 18.00.

Ottelutapahtuman järjestää Suomen Palloliitto, mutta paikallisena apuna toimii AC Oulu.

Lipunmyynti tapahtuu ennakkoon Lippu.fi:ssä tai ennen ottelua Raatin pääkatsomon ja aurinkokatsomon kaupungin päädyn porteilla. Jokaisella katsojalla tulee olla merkitty paikkalippu ja luonnollisesti AC Oulun liput tai kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn.

Stadionin sisäänpääsyistä avoinna ovat pääkatsomon Tuiran pääty (ei lipunmyyntiä), pääkatsomon kaupungin pääty sekä aurinkokatsomon kaupungin pääty.

Veloituksetta pääsee sisään Palloliiton Kultakortilla, Valmentajakortilla ja Erotuomarikortilla. Kyseisillä korteilla lippu tulee noutaa Raatin uimahallin ala-aulan infopisteestä. Infosta löytyvät myös muut noudettavat liput sekä VIP-liput ja -sisäänkäynti.

Stadionilla suositellaan kasvomaskin käyttöä ja turvavälien pitämistä mahdollisimman tarkasti. Stadionilta löytyy useita käsienpesupisteitä, muistathan huolehtia hyvästä käsihygieniasta.

Palvelupisteet ovat avoinna normaalisti molemmissa katsomoissa, mutta anniskelualue löytyy vain pääkatsomon ylätasanteelta. Paikalla ovat myös Terwafood Truck myymässä kaupungin parhaita hampurilaisia ja Oulun Kipsavaunu myymässä pehmistä ja muita herkkuja.

Palloliiton fanituotteita myydään pääkatsomon käytävällä, kaupungin päädyssä.

Tervetuloa nauttimaan Pikku Huuhkajien huumasta!

Tärkeät linkit

ACOTV

Yhteistyössä