Uutinen Edustus

AC Oulu ja Otso Liimatta ovat tehneet jatkosopimuksen kauteen 2024 asti.

AC Oulu on solminut jatkosopimuksen oman kylän pojan, Otso Liimatan, kanssa kauteen 2024 asti. Viime kaudella Laivostonsinisten Veikkausliiga-joukkueen avaukseen noussut 17-vuotias ihastutti Raatin yleisöä vikkelyydellään ja taidoillaan.

Viime joulukuusta asti loukkaantumisesta kärsinyt keskikenttäpelaaja kertoo, että pelikunto alkaa olla jo hyvä. Hänet nähtiinkin harjoitusottelussa viime lauantaina reservin riveissä TP-47:a vastaan ottamassa pelituntumaa pitkän pelaamattomuuden jälkeen.

“Olen erittäin tyytyväinen jatkosopimukseen ja itselläni on kovat odotukset tulevalle kaudelle. Tavoitteena on saada paljon minuutteja ja vastuuta kentällä.”, kommentoi Otso Liimatta sopimuksen jatkoa ja omia tavoitteitaan.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen ei peittele tyytyväisyyttään sopimuksen synnystä.

“Olen erittäin iloinen, että Otson kanssa saatiin solmittua uusi sopimus. Otso ehti osoittaa viime kaudella, että pystyy auttamaan joukkuetta omilla vahvuuksillaan Veikkausliigassa. Kehityksen näin jatkuessa, matka jatkuu jossain vaiheessa kohti Raattia isompia stadioneita.”, kommentoi Heikkinen sopimuksen jatkoa.