Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Nyt se on varmaa! Lassi Nurmos palaa AC Oulun paitaan

15.1.2018 18:15 Uutinen

 

AC Oulun kannattajien järjestämän kampanjan tuloksena Lassi Nurmos palaa kotiin nauha kädessä.Nurmos on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta kokea paljon AC Oulussa (Kuva: AC Oulun arkisto)

 

AC Oulu on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Lassi Nurmoksen, 23 kanssa. Haukiputaan Pallon ja Tervarit-junioreiden kasvatin paluun mahdollistivat AC Oulun kannattajat, jotka järjestivät onnistuneen varainkeruukampanjan saadakseen suosikkipelaajansa takaisin. Kampanja ylsi tavoitteeseen viikko ennen sen päättymistä. Kampanjaan voi yhä osallistua!

 

Nurmos on edustanut AC Oulua 114 virallisessa ottelussa vuosina 2011 – 2016. Veikkausliigakokemusta Lassille on kertynyt 38 ottelua PS Kemin ja Rovaniemen Palloseuran riveissä. Kaudella 2013 ”Lamo” valittiin AC Oulun kapteeniksi vain 18-vuotiaana.

 

Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä taas AC Ouluun ja tulevaan kauteen. Seurassa tuntuu olevan hyvä pöhinä päällä. Viikonloppuna mukava päästä jo tositoimiin. Tavoitteenani on olla johtava pelaaja koko sarjan mittapuulla ja päättää kausi nousujuhliin. Kannattajille iso kiitos mahtavasta kampanjasta ja kummipelaajavalinnasta! Täytetään katsomot jo talvesta lähtien, Nurmos toteaa

 

Pelaajien otteita pääsee seuraamaan jo tämän viikon sunnuntaina, kun harjoitusottelussa vastaan asettuu OLS. Ottelu pelataan Arina Areenalla Heinäpäässä klo 14.15 alkaen.


Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen