Uutinen Edustus

AC Oulu ja Dennis Salanović ovat solmineet kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen.

Oululaisyleisön viime kaudella hurmannut Dennis Salanović jatkaa tulevan kauden Laivastonsinisissä. Kotonaan Liechtensteiinissa aikaa viettävä pelaaja saapuu Ouluun ensi vuoden alusta, kun AC Oulu aloittaa joukkueharjoitukset.

“Uskon, että ensi kausi on parempi kuin edellinen. Meidän täytyy parantaa omaa peliämme, jotta voimme voittaa enemmän otteluita ja saada samalla enemmän pisteitä kuin edellisellä kaudella. Uskon, että sijoituksemme tulee olemaan hyvä. Minulla on hyvä tunne tästä ja odotan jo malttamattomana uuden kauden aloitusta.”, kommentoi Dennis Salanović tulevaa kautta.

Liechtensteinin maajoukkuepelaaja teki viisi maalia pelaamassaan 15 Veikkausliigan ottelussa. 25-vuotias hyökkääjä edusti myös kotimaataan kauden jälkeen MM-karsinnoissa ja aloituskokoonpanossa, kun Liechtenstein kohtasi Saksan.

“Tottakai minulla on henkilökohtaisia tavoitteita, mutta tietenkin ensisijaisesti autan joukkuetta kaikin tavoin. Päätavoite on auttaa joukkuetta tekemällä maaleja sekä antamalla maalisyöttöjä ja yleisesti pelata hyvin.”, kommentoi Salanović omia tavoitteitaan tulevalle kaudelle.

Myös urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen on tyytyväinen viime heinäkuussa Ouluun saapuneen nopeakinttuisen hyökkääjän jäämisestä Laivastonsinisiin.

“Erittäin tyytyväinen, että saadaan Dennis Salanović meidän riveihin myös tulevalle kaudelle. Neuvottelut osapuolien kesken eivät olleet helpoimmasta päästä, mutta kaikilla oli sama tahtotila niin lopulta päästiin yhteisymmärrykseen. Dennis on parhaimmillaan yksi Veikkausliigan vaarallisimmista pelaajista hyökkäyssuuntaan. Myös puolustussuuntaan hänen vikkelistä jaloista on hyötyä joukkueelle. Olen varma, että Denniksestä saadaan vielä enemmän hyötyä irti ensi kaudella.”, kommentoi Heikkinen tehtyä sopimusta.

ACOTV

Yhteistyössä