Uutinen Edustus

AC Oulu ja tänä vuonna 70 vuotta täyttävä OTP isännöivät yhteistyössä kahta alle 17-vuotiaiden EM-karsintaottelua. Ottelut Ruotsia ja Georgiaa vastaan pelataan syyskuun lopussa Raatin stadionilla. Suomen joukkueessa tullaan näkemään Stoken organisaatiossa pelaava oululainen Niklas Jokelainen.

Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkue kohtaa Oulussa EM-karsintaturnauksessa Ruotsin ja Georgian. Ottelut pelataan 28. ja 30. päivä syyskuuta Raatin Stadionilla. AC Oulussa alkukaudella pelannut Tervarit-kasvatti Niklas Jokelainen tekee samalla paluun Ouluun ja Raattiin. Tällä kertaa laivastonsinisen paidasta sijasta ”Nikke” pukee päälle maajoukkuepaidan. 

– Meillä on todella suuri halu ja kiinnostus järjestää maaottelutapahtumia myös Oulussa. Hieno juttu, että saatiin juuri nämä ottelut. Luonnollisesti on mukava nähdä Nikke kentällä, iloitsee AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen

– Lippujen hinnoittelulla tähtäämme suureen yleisömäärään ja ennen kaikkea joukkuelipulle toivomme olevan paljon kysyntään – yhdellä ja samalla lipulla näkee kaksi ottelua, Meriläinen jatkaa.

Otteluohjelma:

Ke 28.9. klo 18.30 Suomi – Ruotsi

Pe 30.9. klo 18.30 Georgia – Suomi

Lippujen hinnat: (sisältää pääsyn molempiin otteluihin)

– Aikuinen 10€

– Lapset 5€ (7-16-vuotiaat, -00 tai myöhemmin syntyneet)

– Joukkue/ryhmä 40€ (max. 25 pelaajaa + 4 taustaa)
Pelipassilla 1 euron alennus henkilökohtaisesta lipusta

HUOM! Avoinna on vain Raatin pääkatsomo

Ennakkolipunmyynti:
Urheilukauppa.eu, Pakkahuoneenkatu 9. 

tai [email protected] (laskutettavat liput)

Veloituksetta:

– UEFA-valmentajakortilla (vähintää B-lisenssi)
– Palloliiton Kultakortilla
– Erotuomarikortilla
– Liikuntarajoitteisten saattajat
– Alle 6-vuotiaat