Uutinen Edustus

71 A-maaottelun miestä voidaan pitää yhtenä kaikkien aikojen suomalaisista jalkapalloilijoista. Oulun Luistinseuran kasvatti ja ansiokkaan uran kotimaan sekä Euroopan kentillä luonut Nurmela kuului kaudella 2011 jo kolmatta vuotta peräkkäin joukkueen kantaviin voimiin, tehden 5 maalia ja antaen peräti 12 maalisyöttöä.

– Into pelaamiseen ja harjoittelemiseen ei ole minnekkään kadonnut. Olen pysynyt terveenä, joten senkään puolesta ei ole ongelmaa. Koen, että pystyn auttamaan joukkuetta ja olemaan etenkin meidän nuorille pelaajille esimerkkinä harjoituksissa sekä otteluissa.

– Näen tässä koko AC Oulussa ja sen ympäristössä valtavan potentiaalin ja siksi haluan olla mukana yhä vahvemmin myös taustahommissa, Nurmela kertoo.

Koko seuraa ajatellen Nurmelan jatko myös pelikentillä otetaan vastaan suu messingillä.

– "Nure" on paras mahdollinen oppi-isä nuorille pelaajillemme. Hän tekee aina kaiken täysillä ja vaatii sitä myös muilta. Tämä ominaisuus on ehdoton vaatimus päästäkseen isommille pelikentille ja seurassa toivomme, että meidän nuoret pelaajat tiedostavat tämän tosi asian, AC Oulun toimitusjohtaja Petteri Haapala esittää.

– Ikää tulee, mutta jalka nousee entiseen malliin. Hänen panoksensa myös täällä toimiston puolella on todella suuri. Asiakaskäyntejä- ja soittoja tulee jatkuvalla syötöllä, joten eihän tässä auta kuin yrittää pysyä vauhdissa mukana, Haapala kuittaa.

Lue juttu Nurmelasta ACIAA-lehden joulunumerosta tästä>>