Uutinen Edustus

AC Oulu on solminut pelaajasopimukset Juuso Kemppaisen ja Konstantin Belovin kanssa. Kemppaisen sopimus kattaa kuluvan kauden. Belovin sopimus ulottuu aina kauden 2019 loppuun saakka.

Kemppainen on vuonna 1996 syntynyt OLS-kasvatti. Laitahyökkääjänä ja puolustajana viihtyvä Kemppainen aloittaa kolmannen kautensa AC Oulun paidassa – hyvin sujunut viime kausi päättyi ennen aikojaan ikävään polvivammaan, joka vaati leikkaushoitoa ja pitkää kuntoutusta. AC Oulun ja Terveystalon lääkäri Ville Puukan operoima ja fysioterapeutti Ari Korkalan kuntouttama jalka on jälleen täydessä iskussa ja ”Juse” on valmis hyppäämään kentälle. Suurin kiitos kovasta urakasta kuuluu tietysti pelaajalleen itselleen.

Konstantin Belovin sukujuuret löytyvät Valko-Venäjältä, mutta hän on Kemppaisen tavoin farmiseura OLS:n kasvatteja. OLS:n jälkeen tie vei Oulun Palloseuraan, jossa vikkelä laitahyökkääjä viimeisteli viime kaudella Ykkösessä viisi maalia – yhden myös paikallisottelussa AC Oulua vastaan. Vuonna 1997 syntynyt Belov viihtyy parhaiten hyökkäävissä rooleissa, mutta on esiintynyt urallaan myös laitapuolustajana.

– Kemppainen on kuntoutunut loukkaantumisestaan hyvin. Hän on harjoitellut joukkueen mukana koko talven. Jusen keskittyminen ja suoriutuminen harjoituksissa on esimerkillistä ja siksi näen hänen kehittyvän tasaisesti viikko viikolta. Hienoa, että saimme sopimuksen ennen kauden alkua, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kommentoi.

– Belov omaa ison potentiaalin. Hän on teknisesti taitava ja fyysisesti kohtuu hyvällä tasolla. Yksilötaktisella puolella on vielä paljon kehitettävää, mutta näitä asioita lähdetään työstämään. Erittäin hyvät fiilikset hänen sopimuksesta, Lähderinne jatkaa.

Sopimusten myötä AC Oulun joukkue on valmis. Joukkueessa on laatua ja laajuutta, joka takaa kovan kilpailun pelipaikoista.

Lauantaina vastassa AC Kajaani

AC Oulu kohtaa lauantaina Heinäpään tekonurmella harjoitusottelussa AC Kajaanin. Klo 18.00 alkavaan otteluun on vapaa pääsy. Sääolosuhteiden vuoksi, ottelun aikana ei palveluita.