Uutinen Edustus

Tulevasta Ykkösen kaudesta povataan ennätystasaista ja mielenkiintoista. Kymmenen joukkueen kolminkertainen sarja pyörähtää käyntiin AC Oulun osalta 28.4. Rovaniemen Palloseuran vieraana. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa 5.5. kun Jippo Joensuusta saapuu vierailulle. Nyt on aika varmistaa paikkasi parhailta paikoilta Raatin Stadionilta – Unelmien futiskesä tarjoaa mm. kaksi kotiottelua OPS:a vastaan!

AC Oulun kausikorttimyynti on pyörähtänyt käyntiin mukavasti – tällä hetkellä on myytynä kaikkiaan jo 324 erilaista kausikorttia. Parhaat paikat pääkatsomosta vähenevät päivä päivältä, joten nyt on syytä varata omasi ja olla täten tukemassa oululaista huippujalkapalloa. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa AC Oulun kausikorteissa on myös ns. etukorttiominaisuus, jonka johdosta korttia vilauttamalla saat erittäin hyviä rahanarvoisia etuja AC Oulun yhteistyökumppaneilta.

– Kausikortit ovat todella menneet mukavasti kaupaksi. Viime vuoden puolella hankitun oman kausikorttitulostimen myötä asiakkaamme saavat korttinsa todella nopeasti haltuunsa, joten enää ei tarvitse odottaa kortteja kauden kynnykselle saakka. Myös etukorttiominaisuus on otettu todella hyvin vastaan. Kannattaa seurata sivujamme tasaiseen tahtiin sillä uusia etuja tulee jatkuvalla syötöllä ja näistä eduista hyötyvät kaikki osapuolet. Se on juuri sitä yhteistyötä, jota haluamme kumppaneillemme ja asiakkaillemme tarjota, AC Oulun toimistotyöntekijä Juho Meriläinen kertoo.

Kausikortteja voi ostaa suoraan netistä klikkaamalla TÄSTÄ tai sähköpostitse/puhelimitse Juho Meriläiseltä, [email protected] / 050-5011030.

Lisätietoja hinnoista ja muusta TÄÄLTÄ