Uutinen Edustus

AC Oulu ja oululaishyökkääjä Juuso Kemppainen ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

OLS- ja OPS-kasvatti Kemppainen kuuluu lahjakkaaseen vuonna 1996 syntyneeseen ikäluokkaan. Edustusjoukkue tasolla Kemppainen on edustanut Oulun Palloseuraa Ykkösessä kausilla 2012 ja 2013 sekä Kakkosessa kaudella 2015, jossa vikkeläkinttuinen hyökkääjä viimeisteli seitsemän maalia. Vuosi 2014 kului Oulun Luistinseuran paidassa Kakkosessa.

19-vuotias nuori mies on kuulunut AC Oulun harjoitusryhmään jo usean talven ajan, mutta vastuuta on haettu yhtä sarjatasoa alempaa. Nyt aika on kypsä nousta esiin kaupungin ykkösseurassa.

– ”Jusen” kanssa on oltu lähellä sopimusta jo pari kautta sitten. Kehityksen kannalta iso rooli Kakkosessa on ollut järkevä ratkaisu – nyt Jusella on mahdollisuus ottaa seuraava iso askel meidän kanssa. Hänen huippuominaisuudet ovat todella kova lähtönopeus ja röyhkeys haastaa puolustajia, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen valaisee.

– Juusolla on oikea hyökkääjän luonne. Pitää kyetä aiheuttamaan hämminkiä vastustajan puolustajille ja haastaa heitä koko ajan. Uskon, että Juse tulee yllättämään monet ennakkoluulottomilla otteilla ensi kaudella, AC Oulun manageri Timo Kalermo kehuu.

Kemppaisen sopimuksen myötä AC Oululla on kasassa 11 pelaajasopimusta kaudella 2016.

ACOTV

Yhteistyössä