Uutinen Edustus

AC Oulu on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen luottopelaaja Juha Majavan kanssa. Maalivahtivalmentajana jatkaa seuraikoni Jani Luukkonen.

Majavalle ensi kausi on AC Oulun paidassa jo neljäs perättäinen. Rovaniemeltä lähtöisin oleva Majava on pelannut AC Oulun, RoPS:n ja FC KooTeePeen riveissä yhteensä 95 Veikkausliigaottelua. Marraskuun lopussa 29 vuotta täyttänyt Majava pelasi erittäin onnistuneen kauden vasempana laitapuolustajana kuuluen joukkueen ehdottomiin runkopelaajiin.

– Juha on loistava pelaaja. Hän on erittäin vahva, nopea ja omistaa erittäin hyvän vasemman jalan. Hän on pelannut pitkään laitahyökkääjänä, joten meidän pelifilosofian mukaisesti haluamme hyökkäyssuuntaan rohkeita puolustajia ja Juha on siinä sarjan eliittiä. Juha on erittäin tärkeä palanen ensi kauden joukkueeseemme ja jälleen kerran meille entuudestaan tuttu, pohjoissuomalainen pelaaja, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kertoo tyytyväisenä.

105 ottelua AC Oulun paidassa pelannut Jani Luukkonen puolestaan ripustaa pelikengät naulaan ja keskittyy täysillä AC Oulun maalivahtivalmennukseen. 34-vuotias Luukkonen on noussut hyvää vauhtia Suomen maalivahtivalmentajien eliittiin. Hän kuuluu usean ikäkausimaajoukkueen valmennusryhmään.

– Jani on ollut oikeastaan jo useamman vuoden lopettelemassa peliuraansa ja keskittyy nyt siis täysin valmentamiseen. Meillä on loistava maalivahtikaksikko (Jeremy Vuolo, Juhani Pennanen) joiden kanssa Janin on tarkoitus tehdä pitkäjänteistä työtä. Heillä molemmilla on hyvät mahdollisuuden luoda uraa isommissakin sarjoissa ja valmennuksesta se ei jää kiinni, Nurmela kehuu.

Majavan sopimuksen myötä AC Oululla on kasassa 14 pelaajasopimusta. AC Oulu aloittaa harjoittelun 4. tammikuuta. Sopimusuutisiin palataan heti tammikuun alussa.

AC Oulu toivottaa kannattajilleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulua!