Uutinen Edustus

AC Oulua kaudesta 2011 saakka edustanut Tuure Siira on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

20-vuotias Tervarit-junioreiden kasvatti on monipuolinen pelaaja, mutta parhaat avut miehestä löytyvät keskikentän pohjapelaajan rooliin. Menneellä kaudella hän pelasi kyseisellä paikalla läpimurtokautensa. Nuoresta iästä huolimatta Siira on edustanut AC Oulua jo 98 virallisessa ottelussa.

– Tuure on mennyt tasaisesti eteenpäin urallaan ja viime kausi oli tasaisen varmaa ja hyvää suorittamista. Hänellä on tinkimätön asenne ja voittajaluonne. Olen valmentanut häntä jo vanupuikon kokoisesta lähtien ja eniten hän on kehittynyt siinä, mitä on olla urheilija. Jos ja kun hän itse haluaa, on meillä kyseessä ensi kaudella yksi sarjan parhaista pelaajista tontillaan, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

– Tuure on oman kylän poika, jonka pelaamisesta yleisö pitää. Hän on siis viimeisen päälle meidän profiilin näköinen pelaaja. Hän on ollut seurassa jo pitkään ja mennyt koko ajan eteenpäin. Hänen uransa on hyvä esimerkki siitä, että asiat eivät tapahdu hetkessä, vaan pitää jaksaa mennä askel kerrallaan. Seuraava askel on johdattaa meidät Veikkausliigaan, AC Oulun manageri Timo Kalermo päättää.

Pelaaja on itse erittäin tyytyväinen sopimuksesta ja ”meiningistä” seuran ympärillä.

– Kiinnostusta oli myös muualta, mutta olen erittäin tyytyväinen sopimuksesta. Viime kausi oli myös henkilökohtaisesti nousujohteinen ja siitä on tarkoitus jatkaa. AC Oulussa minulla on hyvä olla ja se antaa uskoa tekemiseen – haluan pelata vieläkin paremmin ja olla nostamassa meitä ylöspäin. Se on ainoa tavoite tälle projektille, Siira sanoo. 

Sopimuksen myötä AC Oululla on kasassa kymmenen pelaajasopimusta kaudelle 2015.

ACOTV

Yhteistyössä