Uutinen Edustus

AC Oulu ja José Elo ovat solmineet kauden 2024 mittaisen pelaajasopimuksen, jossa on seuraoptio kaudesta 2025.

Espanjan ja Päiväntasaajan Guinean kansalaisuudet omaava jykevä keskuspuolustaja saapuu Laivastonsinisiin Merida AD:n riveistä. 23-vuotias vasenjalkainen ja fyysinen toppari on pelannut aiemmin Espanjan sarjoissa ja myös Päiväntasaajan Guinean maajoukkueessa. Hän oli maajoukkueen mukana myös nyt vielä käynnissä olevissa Afrikan mestaruuskisoissa, joskaan peliminuutteja hänelle ei kertynyt.

Seuralla on todella kunnianhimoinen projekti, ja toivon, että meille tulee erittäin hyvä kausi ja pääsemme tavoittesiimme. AC Oulu vaikutti kiinnostavalta mahdollisuudelta liittyä seuraan, jossa on erittäin hyvä tilaisuus jatkaa kasvamista pelaajana.

José Elo
José Elo.

José Elon aiemmat joukkueet Espanjassa ovat pelanneet maan kolmanneksi ja neljänneksi korkeimmalla sarjatasoilla. Aiemmin mainitun seuran lisäksi hän on pelannut CDA Navalcarneron ja CF Fuenlabrada Promesas Madrid 2021:n riveissä. 

Lyhyellä aikavälillä tavoitteeni on saavuttaa paras tasoni ja suorituskykyni. Huomisesta ei koskaan tiedä, mutta suuri unelmani on pelata yhdestä viidestä suuresta liigasta.

José Elo

Oltiin jo jonkun aikaa kartoitettu vasenjalkaista topparia, joka täyttäisi selkeän vahvistuksen kriteerit. José on isokokokoinen ja ulottuva toppari. Tuo meidän puolustuslinjaan fyysistä presenssiä ja voimaa erilaisiin kaksinkamppailutilanteisiin. Vasenjalkaisena tuo myös meidän pelinavaamiseen uutta ulottuvuutta. Uskon vahvasti, että Josésta on meille paljon iloa kunhan onnistuu adaptoitumaan uuteen, täysin erilaiseen ympäristöön ja kulttuuriin, mihin on tottunut.

Todella tyytyväinen Josén sopimuksesta meidän kanssa!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen