Uutinen Edustus

AC Oulu kutsuu kaikki alueen juniorijalkapalloilijat otteluun juhlimaan synttäreitä! Sisään pääsee ilmaiseksi oman seuran asusteessa.

AC Oulu juhlii 20-vuotista taivaltaan lauantaina 2.7.2022 juhlaottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan. Kutsumme kaikki alueen junioripelaajat juhlimaan Laivastonsinistä merkkipaalua ja toivomme teidän tulevan joukkueittain kannustamaan mahdollisimman äänekkäästi AC Oulun voittoon. Kaikki juniorit pääsevät otteluun ilmaiseksi oman seuran asussa, joka voi olla esimerkiksi verkkarit tai pelipaita.

Raatin kenttätasolle aidataan fanialue eli fanzone. Ennen peliä alueella kaikilla on mahdollisuus tavata AC Oulun uusimmat vahvistukset Rasmus Karjalainen, Cristhian Valencia sekä oululaiset NHL-tähdet Markus Nutivaara ja Sebastian Aho. Nelikko jakaa nimikirjoituksia ja heidän kanssa pääsee ottamaan yhteiskuvia ja kyselemään kuulumisia.

Pelin jälkeen AC Oulun pelaajat ovat myös fanialueella tavattavissa. Tapahtumatorilla eli Raatin kaupungin puoleissa päädyssä yleisöä viihdyttää, kikkavinkkejä jakaa ja pienpelejä pelaa freestyle-futiksen guru Alexander Wessberg. Samalla alueella jokainen halukas voi käydä kokeilemassa jättikokoista futisdartsia.

Normaalien myyntipisteiden lisäksi juhlaottelussa on mahdollisuus ostaa eri myyntivaunuista pizzaa, vohveleita, virvokkeita, pehmistä ja jäätelöä!

📣Tervetuloa 20-vuotisjuhlaotteluun!
⚽️AC Oulu – VPS
📆Lauantaina 2.7.2022
🕔17.00
📍Raatin Stadion

Liput otteluun junnujen vanhemmille AC Oulun seurakaupasta.