Uutinen Edustus

AC Oulu ja keskikenttäpelaaja Jere Kallinen ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen.

AC Oulu ja 19-vuotias Jere Kallinen ovat solmineet kauden 2024 loppuun saakka ulottuvan jatkosopimuksen. Tällä kaudella todellisen läpimurron edustusjoukkuetasolla tehnyt keskikenttäpelaaja on esiintynyt Laivastonsinisissä 21 ottelussa – Kallinen palasi pienen loukkaantumisen jälkeen kehiin edellisessä ottelussa FC Lahtea vastaan.

OLS-kasvatti on noussut nuoresta iästä huolimatta myös Suomen U21-maajoukkueen mukaan, joka kertoo paljon kuluvan kauden onnistumisista.Lattiapalvelu RoyalinjaIP-Heikkilänkummipelaaja pelasi vielä kaksi vuotta sitten OLS:n B-junioreissa Ykköstä – kehittyminen on ollut siis huimaa ja Jerestä onkin tällä hetkellä kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella.

“Jere Kallinen on keskikentän ikiliikkuja. Nopeasti tikkaavat jalat, hyvä taitotaso ja nopeasti prosessoiva pää vievät Ritaharjun pojan tulevaisuudessa vielä Raattia isommille stadionille, jos ei mitään kummia satu. Lähitulevaisuudessa Kallinen kuitenkin ilahduttaa otteillaan AC Oulun kannattajia. Hänen kanssaan on päästy sopuun uudesta sopimuksesta, mistä olen erittäin iloinen.”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen jatkosopimusta.

Seuraavan kerran Jere Kallinen nähdään kotikentällä Raatissa tulevana sunnuntaina, kun vastaan asettuu KTP Veikkausliigan päätösottelussa.

📣Seuraava kotiottelu:

⚽️AC Oulu – KTP

📆Sunnuntaina 31.10.2021

🕒15.00

📍Raatin stadion

Osta liput tästä.

ACOTV

Yhteistyössä