Uutinen Reservit

AC Oulu ja Eemil Merikanto ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen reservijoukkueeseen.

Eemil Merikanto on HauPan kasvatti ja hänellä alkaa nyt viides kausi AC Oulu / OLS:n pelaajaputkessa. 18-vuotias keskikenttä pelasi edellisellä sesongilla pari ottelua U17-junioreissa, mutta muuten kausi meni miesten tasoon totutellessa. Reservijoukkueessa hänelle kertyi Kakkosessa 11 ottelua ja näissä syntyi kuusi maalia sekä neljä syöttöä.

Tosi mukava homma tehdä AC Oulun kanssa uusi sopimus. Mukava pysyä seurassa, puitteet ja valmennus todella laadukkaita. Innolla uuteen kauteen, jotta pääsee näyttämään mitä osaa.

Eemil Merikanto
Eemil Merikanto. Kuvaaja: Antsa / AC Oulu.

Ensi kauden tavoitteena on pelata mahdollisimman tasaisesti Ykkösessä ja vahvojen näyttöjen myötä nousta Veikkausliigajoukkueen mukaan. Tulevaisuuden tavoitteena on step by step mennä eteenpäin korkeammalle sarjatasoille, jotta voisi tehdä pienenä alkaneesta harrastuksesta vakituisen ammatin.

Eemil Merikanto

Eemil ”Eme” Merikanto on keskikentän hyökkäävissä rooleissa eniten kotonaan. Eme on juoksuvoimainen ja hyvän potkun omaava Haukiputaan Pallon kasvatti. Pystyy tuottamaan tehoja hyökköyspäässä. Ylsi viime kauden Kakkosessa ihan mukavile tehopisteille ja tulevalle kaudelle odotukset eivät niiden suhteen ole pienemmät. Eme on myös Talentti-ryhmässä mukana ja terveenä pysyessään voi tavoitella läpimurtoa tulevan kauden Ykkösessä. 

Tosi hyvät fiilikset Emen jatkosopimuksesta meidän kanssa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen