Uutinen Edustus

AC Oulu ja Eemeli Raittinen ovat solmineet pelaajasopimuksen, joka pitää hänet Oulussa kauden 2024.

Eemeli Raittinen oli viime kaudella sekä edustusjoukkueen että reservijoukkueen pelaaja. Tulevalle kaudella lähtötilanne on sellainen, että Eemeli on reservijoukkueen pelaaja ja tarpeen tullen on myös edustusjoukkueen käytössä.

Hyvillä mielin jatkuu! Hieno viime kausi takana, niin mukava jatkaa sen pohjalta.

Tietysti varmasti sarjanousun myötä taso kovenee, mutta se on vain ja ainoastaan positiivinen asia. Pelit tulee varmasti olemaan tasokkaampia, mutta meillä on ihan täysi mahdollisuus pärjätä hyvin myös ensi kaudella. Ihan täysin meidän omasta harjoittelun ja pelaamisen tasosta on kiinni, kuinka ensi kausi sujuu.

Eemeli Raittinen
Eemeli Raittinen(vas.). Kuvaaja: Antsa / AC Oulu.

Samoilla tavoitteilla tässä mennään kuin edellisellä kaudella eli pääpaino on siinä, että pystyy nauttimaan pelaamisesta ja sitä kautta antamaan kaikkensa joukkueelle. Tietysti haluan myös auttaa meidän nuoria pelaajia ja toivottavasti näyttämään heille esimerkkiä. Tottakai olen myös täysin valmis edustuksessa pelaamaan, jos tällainen mahdollisuus avautuu.

Eemeli Raittinen

Viime kaudella 23-vuotias hyökkääjä oli reservien kovin maalintekijä 16 maalilla ja samalla pohjoislohkon paras maalinsylkijä. Hänelle kertyi myös kaksi esiintymistä Veikkausliigan puolella ja hän pelasi myös viisi ottelua Liigacupissa.

Eemeli oli viime kaudella suuressa roolissa reservijoukkueessa eikä vähiten tehojensa muodossa (16 maalia ja 10 maalisyöttöä). Isokokoinen ja liikkuva pelaaja tulee tuottamaan päänvaivaa myös ensi kauden Ykkösen vastustajien puolustajille.

Erittäin iloinen Eemelin jatkosopimuksesta!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen