Uutinen Edustus

Ohjelmistoyritys Codemate jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään AC Oulun kanssa. Codemate on kaudella 2018 mukana tähtipelaajana ja AC Oulun innovaatiokumppanina.

– Innovatiivisuus on selkeästi codematelaisia ajava voima. Yhteistyötä on heidän kanssaan kehitetty kausi kaudelta eteenpäin uusilla rohkeillakin yhteistyön muodoilla, kuten viimekesäinen rekrykampanja, joka toi heille myös ainakin yhden uuden työntekijän! Hiljattain juttelimme ideasta tarjota osaamistamme yrityskumppaneiden hyvinvointivalmennukseen. Siellähän tietysti painettiin hommaan heti kunnolla kaasua. Codemate löysi nopeasti meille sopivan kumppanin oululaisen Laturin energiatestistä ja valmis työhyvinvointivalmennuspaketti oli kasassa parissa viikossa, kertoo seurajohtaja Juho Meriläinen.

Kumppanit suunnittelevat jo kovaa vauhtia tilaisuutta, jossa koolle kutsuttaisiin seuran yhteistyökumppaneita ja kannattajia keskustelemaan uusista digitaalisista ratkaisuista.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme tuoda oululaista osaamista yhteen. Codematen asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat asiakkaillemme vaikuttavia digitaalisia palveluja meillä ja maailmalla. Digikentälläkin peli nopeutuu ja kilpailu kovenee koko ajan. Voittavien ratkaisujen tekemiseen tarvitaan luovuutta, mutta edellytykset näille nopeille ratkaisuille rakennetaan vahvan osaamisen päälle. Meillä tätä pohjaa on yli kymmenen vuoden ajalta, joten on hienoa olla mukana innovaatiokumppanina antamassa maalisyöttöjä koko laivastonsiniselle perheelle, kiteyttää Codemate toimitusjohtaja Toni Piirainen.