Uutinen Edustus

AC Oulu ja Armend Kabashi ovat solmineet kauden 2022 kattavan sopimuksen.

AC Oulu ja Armend Kabashi ovat tehneet yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Keskikenttäpelaaja saapuu Ouluun IF Gnistanissa vietetyn kauden jälkeen, jossa hän pelasi hyvän sesongin pitkän loukkaantumisen jälkeen.

“Fiilikset on tosi hyvät ja on ilo tulla AC Ouluun. Seura menee ja on mennyt koko ajan eteenpäin. Mukava olla nyt osa Laivastonsinisiä ja tätä jengiä.”, kommentoi Armend Kabashi sopimustaan Ouluun.

26-vuotiaalla Kabashilla on aiempaa kokemusta Veikkausliigasta FC Hongan paidassa ja hänellä on myös kokemusta Saksan kentiltä.

“Omat tavotteet on pysyä kunnossa läpi kauden ja olla isossa roolissa kentällä ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin. Pitemmälle tulevaisuuteen tavoitteena on päästä vielä ulkomaille tekemään uraa.”, summaa Kabashi omia tavoitteitaan.

“Armend ”Arkka” Kabash osaa pelin rytmittämisen keskikentällä. Omaa hyvän perus taitotason mukaan lukien monipuolisen syöttövalikoiman. Puolustussuuntaan hän lukee peliä hyvin ja riistää palloja vahvasti. Hienoa saada Arkka AC Ouluun.”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen keskikenttäpelaajan ominaisuuksia.