Uutinen Edustus

AC Oulu ja maalivahti Aleksanteri Patronen, 19, allekirjoittivat pelaajasopimuksen kaudelle 2017.

AC Oulun A-junioreissa SM-karsintasarjassa torjunut Aleksanteri Patronen on 98-syntynyt lupaava maalivahti, joka on harjoitellut AC Oulun edustusjoukkueen mukana jo viime kaudesta lähtien.

Laivastonsinisten maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen kertoo, että Patronen on pelannut talvella lupauksia herättävästi. 

– Aleksanteri on nyt päässyt tänä talvena treenaamaan ilman polvivaivoja, joten kehitystä on tullut. Hän pelasi edustusjoukkueen riveissä Rovaniemen Palloseuraa vastaan, lupauksia herättävästi. Aleksanteri on kova tekemään töitä, joten hän ansaitsi sopimuksen edustusjoukkueen kanssa, kertoo Luukkonen. 

AC Oulun maalivahtiosasto on nyt valmis kauteen 2017. 

– Meillä on kasassa hyvä kolmikko tulevalle kaudelle. Yksi luotettava kokeneempi maalivahti sekä kaksi nuorta ja lupaavaa maalivahtia. Patroselle ja Särkelälle tulee vain löytää peliaikaa muualta, mikäli sitä ei Ykkösessä ole mahdollista tarjota, päättää Luukkonen. 

AC Oululle kaksi yhteistyöseuraa

Kakkosessa pelaava OTP sekä Kolmosessa pelaava OLS ovat AC Oulun yhteistyöseuroja kaudella 2017. Sopimus tarkoittaa sitä että juniori-ikäisillä pelaajilla on mahdollisuus siirtyä seurojen välillä nopeasti. AC Oulun edustusjoukkueen ja A-juniorijoukkueen pelaajia tullaan siis mahdollisesti näkemään OTP:n ja OLS:n riveissä kesän aikana.