Uutinen Edustus

AC Oulun vt. toimitusjohtajaksi on valittu Hanna Väänänen, joka toimii tehtävässään, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu. Juho Meriläinen jatkaa seurassa eri tehtävissä.

Jalkapallon Veikkausliigajoukkue AC Oulun toimitusjohtaja vaihtuu. Seura aloittaa uuden toimitusjohtajan hakuprosessin talven aikana. Siirtymäkauden aikana vt. toimitusjohtajana toimii AC Oulun myyntipäällikkönä tähän saakka toiminut Hanna Väänänen.

Olen hyvin iloinen ja kiitollinen, että minulle on uskottu tämä tehtävä ja positio seuran puolesta. AC Oulussa työskentely on tuntunut täysin omalta jutulta ja olen huomannut, kuinka hienosta ja ainutlaatuisesta seurasta on kyse. Juho on tehnyt aivan loistavaa työtä ja on mukava jatkaa tästä yhdessä eteenpäin!

Hanna Väänänen toteaa.

AC Oulun seuran johdossa vuodesta 2014 asti toiminut Juho Meriläinen jatkaa seuran palveluksessa muissa tehtävissä.

Yhteinen matka AC Oulun kanssa alkoi Castrenin putkikatsomoissa 2003 ja jatkuu edelleen. Vuodet ovat menneet kuin siivillä ja kirjasarjan verran on sattunut ja tapahtunut. Työni seuran eteen jatkuu, mutta hieman erilaisessa roolissa, joka tarkentuu myöhemmin. Seuran kasvaessa ja kehittyessä suurin vetovastuu siirtyy muiden osaaviin käsiin.

Juho Meriläinen kertoo.

Juhon merkitys koko seuran historiassa on ollut äärimmäisen tärkeä ja hetkittäin jopa olemassa olon kannalta ratkaiseva. Olen äärimmäisen iloinen, että Juho jatkaa edelleen seuran palveluksessa.

AC Oulun hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo toteaa.

On tärkeää, että löysimme seuran sisältä näin hyvän ratkaisun siirtymäkauden ajaksi Hannan ottaessa vetovastuuta.

Kaismo jatkaa.

Kovan kasvun aikaa

Noin kaksi vuotta sitten tapahtuneen Veikkausliigaan nousun jälkeen AC Oulun organisaatio ja seuran toiminta on kasvanut ja muuttunut merkittävällä tavalla. Kesän 2020 jälkeen seuran alle on edustusjoukkueen lisäksi tullut kakkosdivisioonassa pelaava AC Oulu / OLS -yhdistelmäjoukkue sekä U17-joukkue. Lisäksi seuran organisaatiota on vahvistettu sekä valmennuksen, että seuran toimiston puolella unohtamatta edustusjoukkueeseen tehtyjä satsauksia pelaajiston ja muiden toimintaedellytysten osalta.

Tavoitteenamme on kehittää tulevien vuosien aikana koko organisaatiomme toimintaa edelleen todella merkittävällä tavalla. Haluamme olla seura, joka taistelee tulevaisuudessa Veikkausliigan kärkipäässä.

Kaismo linjaa.

Katseet tulevassa kaudessa

Päättynyt kausi päättyi seuran historian parhaaseen sijoitukseen Veikkausliigassa. Sarjapaikka varmistui hyvissä ajoin, jonka johdosta tulevaan kauteen ollaan päästy valmistautumaan edelliskautta aiemmin. Pelaajien päästyä viettämään ansaittua lomaa seuran toimistolla paiskitaan urakalla töitä.

Tulevan kauden osalta kausikorttien myynti ja neuvottelu yhteistyökumppaneiden kanssa on täydessä käynnissä. Toivotamme ilolla kaikki kannattajat ja koko alueen elinkeinoelämän positiiviseen yhteistyöhön kanssamme. Pelillisen menestyksen lisäksi haluamme tulevaisuudessa olla Pohjois-Suomen mielenkiintoisin urheiluseura.

Väänänen visioi.

Lisätietoja:

Hanna Väänänen
vt. toimitusjohtaja
Puh. 040 905 0001

Tomi Kaismo
Hallituksen puheenjohtaja
Puh. 045 670 7600