Uutinen Edustus

AC Oulun, Oulun Luistinseuran ja Oulunsalon Pallon yhteiseen pelaajaputkeen päivitystä.

OsPa Kolmosen sarjapaikan pyörittäminen siirtyy vahvasti AC Oulun haltuun, joka vastaa jatkossa joukkueen pelaajavalinnoista, harjoittelemisesta, pelaamisesta sekä toiminnan kustannuksista.

Olemme erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia siitä yhteistyöstä, mitä olemme viime vuosien aikana AC Oulun ja Oulun Luistinseuran kanssa saaneet olla tekemässä. Mielestämme tekemisen pitää olla pitkäjänteistä ja suunnitelmallista ja sitä se on tähänkin asti vahvasti ollut.

Tämä uusi järjestely Kolmosen paikan suhteen sekä rakenteilla oleva Vitosen OsPa 2 -joukkue tukee vahvasti yhdessä rakentamaamme pelaajapolkua ja avaa meille OsPa:ssa taas uusia mahdollisuuksia kaikkia junioreitamme ajatellen. Suuret kiitokset Hannalle ja Makolle rakentavista ja innostavista keskusteluista.

OsPan kehityspäällikkö Matias Kotajärvi
Matias Kotajärvi(OsPa), Tomi Kaismo(AC Oulu), Janne Siipola(Ospa) ja Hanna Väänänen(AC Oulu).

Mahtava homma, että OsPan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen päädyttiin tällaiseen ratkaisuun pelaajaputken kehittämisessä. Jo aiemmin osa reservijoukkueen pelaajarinkiin kuuluneista pelaajista on käynyt OsPan mukana pelaamassa Kolmosta edellisillä kausilla, ja tämä järjestely on ollut kaikille osapuolille hyvä. Kuitenkin Talentti-ryhmän perustamisen myötä tuli ajatus, että jatkossa pelaajaputkeakin olisi hyvä yrittää hieman päivittää, jotta pelipaikkoja olisi enemmän tarjolla. OsPan aloittaessa yhdellä joukkueella pelaamisen Vitosessa ja yrittäen sitä kautta nousua Neloseen, ja OsPan toisen joukkueen pelatessa Kolmosta AC Oulun taustojen pyörittämänä, päästään jo huomattavasti parempaan tilanteeseen.

Suuret kiitokset OsPalle, varsinkin Jannelle ja Matiakselle, rakentavista keskusteluista, jotka johtivat entistäkin tiiviimpään yhteistyöhön!

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

Oulunsalon Pallo on vahva kasvattajaseura Oulun eteläpuolella niin poikien kuin tyttöjen futiksessa. Heidän tavoitteensa on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan erityisesti jalkapallon avulla matalalla kynnyksellä. Seura on toiminut yli 30 vuotta Oulunsalon alueella ja AC Oulun pitkäaikainen maalivahti Juhani Pennanen on OsPan kasvatti.

Yhteistyöseurat