Uutinen Edustus

AC Oulun myyntitiimi vahvistuu Mikko Mannisella.

46-vuotias Mikko Manninen on myyntitiimin uusi jäsen. ICT-alalla kannuksensa kerännyt Manninen työskentelee AC Oulussa muun myyntitiimin tavoin OTO-pohjalla. Hänen tavoitteenaan on kerätä Laivastonsinisille pääasiassa uusia yhteistyökumppaneita.

– Haluan auttaa seuraa eteenpäin ja minun henkilökohtainen arvomaailma kohtaa AC Oulun kanssa yksi yhteen. Laivastonsiniset tekevät paljon vastuullista työtä kentän ulkopuolella ja seuran usean vuoden ajan keräämä data luo hyvää uskoa myös myynnin kasvulle – AC Oulu kiinnostaa ihmisiä ja luo yrityksille monenlaisia mahdollisuuksia näkyä ja kuulua, Manninen toteaa.

Manninen hyppää mukaan remmiin, jossa jatkavat viime kauden tapaan Lauri Pietilä, Petteri Haapala, Esko Ahokas sekä Pekka Ukonmaanaho.

– Pääasiallinen vastuu myynnistä on luonnollisesti edelleen minulla. On kuitenkin erittäin tärkeää ja minun kannalta mieluisaa, että taustatukea löytyy laajalta rintamalta. Helppoa ei urheiluseuroilla ole, mutta minulla on vahva usko meidän tekemiseen, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kertoo.

AC Oulun myyntitiimi 2017:

Juho Meriläinen, seurajohtaja
Mikko Manninen, myyntineuvottelija, OTO
Lauri Pietilä, myyntineuvottelija, OTO
Esko Ahokas, myyntineuvottelija, OTO
Petteri Haapala, myyntineuvottelija, OTO
Pekka Ukonmaanaho, myyntineuvottelija, OTO