Uutinen Edustus

VeikkausTV-Studion Veikkausliigan viikkokatsauksessa tarjoilee torstaina tuhdin ajankohtaispaketin Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen ajankohtaisista. Voit katsoa lähetyksen suorana tai myöhemmin tallenteena. Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Viikkokatsauksen suora lähetys käynnistyy torstaina 21.10 klo 16.30 ja ohjelma on myös katsottavissa jälkikäteen tallenteena VeikkausTV:n Studio-kanavalta. Viikkokatsauksessa tarkastellaan kattavasti Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen tilanteet vakioasiantuntijoiden Daniel Rantasen ja Aapo Mutasen johdolla. Tämän viikon lähetyksen vieraana on AC Oulun Anselmi Nurmela.

VeikkausTV-Studion lähetykset tarjoavat Veikkauksen etuasiakkaille ajatuksia ja työkaluja siitä miten eri tavoin vedonlyöntiä voi pelata ja mitä asioista vedonlyönnissä on tärkeä ottaa huomioon. Myös vastuullisen vedonlyöntipelaamisen periaatteet ovat vahvasti läsnä asiantuntijoiden keskusteluissa.

VeikkausTVon avoinnetti-tv kaikille Veikkauksen Etuasiakkaille – huippu-urheilua ympäri vuorokauden, aina suorana ja maksutta.VeikkausTV:n sisältöjen lähetysoikeuksista johtuen omalla pelitilillätulee ollarahaakatsoaksesilähetyksiä.

VeikkausTV-Studion tarjonnan löydät täältä https://bit.ly/3fSQAnX