Uutinen Edustus

AC Oulun otteluissa on tulevalla kaudella saatavilla todellista laatulihaa, sillä katsojat pääsevät nauttimaan Viskaalin valmistamasta lähimakkarasta. Makkara tulee saataville myös alueen ruokakauppoihin.

Viskaalin tila sijaitsee vajaan 25 kilometrin päässä Raatin stadionilta Muhoksen suuntaan – seuralegenda Janne ”Hietsu” Hietasen mukaan nimetty makkara ei siis turhia kilometrejä maailmalla kaartele, vaan kyseessä on lähiruokaa sanan varsinaisessa merkityksessä.

Hietsu on kunnon tavaraa, sillä lihapitoisuus on peräti 67%. Maku on taattua Viskaalin laatua ja Hietsu tulee AC Oulun ottelutapahtumien lisäksi myyntiin myös lähialueen laadukkaisiin ruokakauppoihin.

– Olemme puhuneet tänä talvena ympäristöasioista ja siitä miten tulemme ottamaan asioita huomioon omassa toiminnassa. Makkara on yksi ottelutapahtumien myydyimmistä tuotteista ja haluamme panostaa sen laatuun. Yhteistyö Viskaalin kanssa oli helppo aloittaa, kun tutustuimme heidän arvoihinsa – ne kohtaavat meidän arvojen kanssa erinomaisesti. Hietsu on paikallinen, ekologinen, laadukas ja ehkä jopa Suomen paras matsimakkara, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen iloitsee.

– Hietsu tulee siis myyntiin myös ruokakauppoihin ja sitä ostamalla tukee luonnollisesti meidän toimintaa. Ottelutapahtumissa valikoimaan tulee myös kasvismakkara, jota meillä ei ole aikaisemmin ollut, Meriläinen jatkaa.

Hietsua on saatavilla ensimmäisen kerran lauantaina 11.5. klo 17.00 alkavassa Ykkösen ottelussa AC Oulu – FC Haka