Uutinen Edustus

Neloseen viime syksynä nousseen AC Oulu Villan Poikien yhteiset harjoitukset potkaistiin käyntiin tammikuun alussa ja valmistautuminen huhti-toukokuun vaihteessa alkavaan kauteen on jo kovassa vauhdissa. Villan Poikien kausi alkaa try out -jaksolla tammi- ja helmikuussa.

Valtaosa pelaajista on jatkamassa ja joukkuetta täydennetään muutamalla pelaajalla alkuvuodesta avoimien harjoitusten kautta.

– Joukkueessa oli loistava yhteishenki viime kaudella ja nyt haetaan hyviä ACO-henkisiä tyyppejä täydentämään ryhmää. Joukkue koostuu viime vuoden tapaan maahanmuuttajataustaisista sekä kantasuomalaisista pelaajista, kertoo joukkueen valmennusryhmään kuuluva Jaakko Alavuotunki.

– Villan Pojat tarjoaa pelaajille laadukkaan harjoitteluympäristön ja saumattomasti toimivan taustaorganisaation. Päätavoitteena on edelleen kaksisuuntainen kotouttaminen sekä liikunnan riemu. Kauden urheilulliset tavoitteet päätetään yhdessä joukkueen kanssa myöhemmin kevättalvella.

Joukkueen valmennuksesta kaudella 2018 vastaavat Sami Leikas, Jaakko Alavuotunki ja Jani Paananen. Managerina toimii Pasi Laukka. Taustaryhmä täydentyy vielä myöhemmin.

Avoimiin harjoituksiin ilmoittaudutaan valmennukselle sähköpostiosoitteeseen[email protected]. Samalla saat tiedot harjoitusajoista ja -paikoista.