Uutinen Seura

AC Oulun ja OLS yhteisjoukkueet ovat käynnistäneet kauden vuoden alusta, kuten ykkösjoukkuekin. Reservijoukkue pelaa kaudella 2022 Kakkosessa ja U17-joukkue puolestaan SM-karsintasarjassa ja Ykkösessä.

AC Oulu / OLS -joukkueet ovat käynnistäneet myös kauden pelien osalta. U17-joukkue on pelannut jo ensimmäisen SM-karsintasarjan ottelun Vaasassa. AC Oulun reservijoukkue ei ole vielä päässyt tositoimiin kilpailullisissa otteluissa, mutta takana on kuitenkin pari harjoituspeliä.

U17-joukkue pelaa tällä kaudella kahdella tasolla, kuten viime kaudella. Toinen osa käy kamppailua SM-karsintasarjassa ja toinen osa taistelee pisteistä Ykkösessä.

Juniorit käynnistivät reilu viikko sitten SM-karsintasarjan Vaasassa Vaasan Palloseuraa vastaan, jossa Vepsu oli tyly isäntä ottaen pisteet 3-1 lukemin. Meidän ainoan maalintekijänä kunnostautui Danila Bulgakov.

Juniorit ovat pelanneet useamman harjoitusottelun, mutta viimeisimpänä edellisenä viikonloppuna paikallisvastustaja Hercules U20 -joukkuetta vastaan ottaen 3-1 voiton. Maalintekijöinä ottelussa Laivastonsinisistä toimivat Lauri Tervo, Eemil Immonen ja Rene Kähkönen.

U17-joukkueen pelit jatkuvat SM-karsintasarjan osalta tulevana viikonloppuna lauantaina, kun KuPS saapuu Ouluun. Lisäksi Ykköstä pelaavat juniorit kohtaavat FF Jaron Pietarsaaressa. 

AC Oulun reservijoukkue pelasi tammikuun puolella Rovaniemen Palloseuraa vastaan ja otti vakuuttavan 3-0 voiton. Palloja verkkoon ottelussa latoivat Kuutti Matila, Benjamin Simsek ja Olli Sassi.

Reservi pelasi myös viime lauantaina paikallisvastustaja Herculesta vastaan harjoitusottelun juuri ennen junnujen ottelua Garam Masala Areenalla. Valitettavasti tällä kertaa Hercules oli lukemin 1-2 parempi. Maalintekijänä meidän joukkueesta toimi Juuso Kemppainen.

AC Oulun reservijoukkueen taival jatkuu helmikuussa kahdella harjoitusottelulla. Reilun viikon päästä joukkue kohtaa OTP:n ja sen jälkeen uudelleen Herculeksen.