Uutinen Seura

AC Oulun lahjoitti pipoja ja kaulahuiveja lämmittämään lastensuojelun perusyksiköiden nuoria Oulun alueella.

AC Oulun toimistopäällikkö Jani Luukkonen ja pelaaja Aapo Heikkilä toimittivat pipoja ja kaulahuiveja lämmittämään lastensuojelun perusyksiköiden nuoria Oulun alueella.

”Halusimme tällä muistamisella toivottaa hyvää joulumieltä nuortenkotien asukkaille.”, taustoittaa AC Oulussa myös maalivahtivalmentajana toimiva Jani Luukkonen.

Fanituotteet jaetaan AC Oulun kotialueella nuortenkoti Auroroihin Oulussa, Kempeleessä ja Haukiputaalla. Lisäksi lahjoituksesta riitti Hietasaaren ryhmäkodin ja Villa Vinssin tosifaneille, jotka saivat oman lämpimän jouluyllätyksen pikkujouluunsa.

”Toimitamme huivit ja pipot innokkaille urheilufaneille yksiköihin vielä ennen joulua.”, Hoivatien asiakkuuspäällikkö Pasi Arola lupaa.

AC Oulun joulumuistamiset ovat jo perinne. Hoivatien nuoret kohdentuivat tällä kertaa lahjoituksen kohteeksi, koska Luukkosella on omakohtainen kokemus työstä Oulun Diakonissalaitoksella. Hän oli vetämässä matalan kynnyksen nuorten harrastustoimintaa PAKU-hankkeessa.

”AC Oulussa yhteiskuntavastuu koetaan tärkeänä ja olemme mukana tukemassa heikommassa asemassa olevia.”, Luukkonen sanoo.

Hoivatie syntyi, kun Nuorten Ystävät ja Oulun Diakonissalaitos yhdistivät palveluliiketoimintansa. Kahden vahvan toimijan yhteisesti omistama Hoivatie tuottaa vaikuttavia sosiaalipalveluja tukea tarvitseville.

Tutustu lisää Hoivatiehen:

www.facebook.com/Hoivatie
www.instagram.com/hoivatie
www.twitter.com/hoivatie
www.linkedin.com/company/hoivatie