Uutinen Edustus

AC Oulun viime kaudella aloittama stream-palvelu kehittyy entisestään. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa tulevana sunnuntaina livelähetyksessä kuullaan selotus, studio-osuudet ennen ottelua, puoliajalla sekä ottelun jälkeen. Lisäksi kotikatsomoon tuodaan haastetteluja kentän laidalta sekä katsomosta.

Stream-lähetykset mahdollistavat tänäkin vuonna jokaisen AC Oulun kotiottelun seuraamisen missä päin maailmaa tahansa. Yhteistyössä Sporttv.fi sivuston kanssa toteutettavat lähetykset kehittyvät entisestään – AC Oulun tavoitteena on saada jokainen lähetys selostettua. Äitienpäivänä eli tulevana sunnuntaina pelattavaan HIFK-otteluun on äitien ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi luvassa speciaalia myös streamin seuraajille – AC Oulu ja OAMK järjestävät yhteistyössä streamiin selostuksen ja haastatteluja kentän laidalta ja katsomosta. Opiskelijatyönä toteutetaan myös studio-osuudet ennen ottelua, puoliajalla sekä ottelun jälkeen.

– Olemme olleet Suomessa edelläkävijöitä stream-palvelun suhteen ja tästä kiitos kuuluu miehelle kameran takana eli Pauli Leviäkankaalle. Tarkoitus on mennä eteenpäin yhä laadukkaampaan lähetykseen – selostus on tavoitteena jokaiseen otteluun, mutta täysin varmaa se ei vielä ole. Ensimmäisessä kotiottelussa HIFK:ta vastaan teemme todella laajaa yhteistyötä OAMK:n kanssa – heidän opiskelijat ja opettajat toteuttavat selostuksen, haastatteluja sekä studio-osuudet, AC Oulun Juho ”Äffä” Meriläinen esittelee ylpeänä.

– Studio-osuudet ja haastattelut tulevat ilman kuvaa, sillä vielä toistaiseksi joudumme tyytymään pelkkään ääneen, Meriläinen kertoo.

– HIFK on vastustajana mielenkiintoinen ja luulen, että heidänkin päässä ollaan tyytyväisiä. Palvelu on tarkoitettu nimenomaan meidän etäkannattajille sekä vierasjoukkueen kannattajille, Meriläinen jatkaa.

Jalkapallo on tietysti parasta paikan päällä. HIFK-ottelussa AC Oulu tarjoaa äideille äitienpäivän kunniaksi ilmaisen sisäänpääsyn. Huippuottelu alkaa Raatissa sunnuntaina klo 16:00.

Stream-palveluun>>