Uutinen Edustus

AC Oulu, Tromsø IL, BusinessOulu ja Nordic Business Support tarjoavat yrityksille ennennäkemättömän mahdollisuuden tutustua Tromssan kaupunkiin, TIL:n toimintaan ja verkostoitua norjalaisen liike-elämän kanssa.

AC Oulun ja Tromssan jalkapalloylpeyden, TIL:n, yhteistyö käynnistyi marraskuussa, kun AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen ja urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kävivät Pohjois-Norjassa kolmipäiväisellä vierailulla. Vierailun aikana oululaiset tapasivat TIL:n johto- ja valmennusporrasta.

TIL:n päävalmentajana toimii suomalaisille jalkapalloihmisille hyvinkin tuttu mies, Simo Valakari. Uransa viime kauteen päättänyt oululaislähtöinen maalivahti Otto Fredriksson siirtyi tolppien välistä toimistolle ja toimii TIL:ssa nyt myynti- ja markkinointitehtävissä.

Seurojen kanssa tiiviissä yhteistyössä toimii myös BusinessOulu ja Nordic Business Support, jotka ovat mukana reissussa.

– Reissun tarkoitus on tiivistää kahden pohjoisen kaupungin, seurojen ja yritysmaailman yhteistyötä. Jalkapallo on Tromssassa erittäin kova juttu ja se tuli huomattua edellisellä vierailulla. On erittäin hienoa, että saimme tämän matkan järjestymään – AC Oulun strategia on luoda oululaisille yrityksille mahdollisuuksia ja tässä on kysymys juuri siitä, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kertoo.

Lisätiedot ja osallistumisohjeet täällä.