Uutinen Edustus

AC Oulu on solminut todella tärkeän jatkosopimuksen Aapo Heikkilän kanssa. Uunituore sopimus kattaa kauden 2015 ja pitää sisällään option kaudesta 2016.

20-vuotias Heikkilä on edustanut AC Oulua kaudet 2013 ja 2014. Debyyttikausi oli haukiputaalaiselta vauhtikoneelta erittäin vahva, mutta menneen kauden pilasivat pitkälle syksyyn varusmiespalvelu sekä mykoplasma. Loppukaudesta paluun kokoonpanoon tehnyt Heikkilä piti vastustajan puolustajat jälleen kiireisinä.

Haukiputaan Pallon kasvatti tunnetaan erittäin vikkelistä jaloistaan ja hän on yksi sarjan nopeimmista pelaajista tuoden rutkasti vaaraan AC Oulun hyökkäyspeliin. Heikkilältä odotetaan seuran puolelta paljon tulevaisuudessa.

– Viime kausi oli mitä oli, mutta nyt on tärkeä saada Aapolle ehjä ja hyvä harjoituskausi. Hänellä on luontaisia huippuominaisuuksia ja ne täytyy valjastaa joukkueen käyttöön. Kun hiotaan talvi heikkouksia kuntoon ja kaikki menee hyvin, tulee Aapo tekemään todellisen läpimurron, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen tuumaa.

– Olemme sopimusneuvotteluissa hyvässä vauhdissa ja olemme todella tyytyväisiä Aapon sopimuksesta – hän tietää seuran vaatimukset jo kahden vuoden ajalta, joten yhdessä kehittymiselle on olemassa hyvät edellytykset. Tämäkin sopimus on selkeä merkki meidän kovista tavoitteista ensi kaudelle, AC Oulun manageri Timo Kalermo kertoo.

Hyökkäyspäässä parhaiten viihtyvä Heikkilä odottaa tulevaa kautta innolla.

– Olen tyytyväinen, että sopimus saatiin tehtyä näin varhaisessa vaiheessa – nyt hoidetaan intti alta pois ja voidaan alkaa keskittymään kovaan harjoitteluun. Tässä on hyvin aikaa laittaa itseni kuntoon tutussa ja hyvässä ympäristössä. Armeijan harmaissa puolustaminen vaihtuu laivastonsinisissä hyökkäämiseen – tähtäimessä on Veikkausliiga, Heikkilä sanoo päättäväisesti.

Heikkilän sopimuksen myötä AC Oululla on koossa viisi pelaajasopimusta kaudelle 2015.

Alla olevasta videosta voit ihastella Aapon tekemää maalia paikallisottelussa OPS:a vastaan kaudella 2013. AC Oulu voitti ottelun 3-1.

ACOTV

Yhteistyössä