HJK oli tyly isäntä AC Oululle tiistai-illan harjoitusottelussa. Kotijoukkue oli vahvempi lukemin 4-0. Maaleista vastasivat Casper Terho, kahdesti osunut Roope Riski ja Luis Henrique.

Kotijoukkue tuli otteluun vahvasti, AC Oulun pelin ollessa hieman hermostunutta. Ensimmäinen maali syntyi jo 6. minuutilla. Pitkän avauksen jälkeen HJK löysi takaviistosta Casper Terhon, joka pääsi liian vapaasti laukomaan pallon ohi Yann Fillionin.

Avausmaalin jälkeen AC Oulun peli piristyi, mutta maalipaikoiksi asti tilanne ei konkretisoitunut. Kotijoukkueen toinen maali lipsahti henkilökohtaisen virheen piikkiin – Miika Koskelan syöttö Fillionille päätyi suoraan maaliahneen Roope Riskin jalkaan ja hyökkääjällä oli helppo työ viedä raitapaidat kahden maalin johtoon. Harmittavan maalin jälkeen AC Oulun päät eivät pudonneet, vaan joukkue pyrki toteuttamaan edelleen rohkeaa ja harjoiteltua pelitapaa.

Aivan avausjakson lopussa HJK karkasi kolmen maalin johtoon, kun Riski viimeisteli illan toisen osumansa. Pallo pomppi Fillionin torjunnan kautta HJK-pelaajalle, joka löysi Riskin maalin edestä – hieno viimeistely maalin kattoon ei jättänyt AC Oululle mahdollisuuksia.

Toinen puoliaika oli AC Oulun näkökulmasta kokonaisuutena avausjaksoa parempi, vaikka alkuminuutit eivät siihen viitanneet. HJK:n hyökkääjä Luis Henrique pääsi puskemaan AC Oulun puolustuksen keskeltä lukemat 4-0:aan, kun ottelua oli pelattu 47. minuuttia.

Osuma jäikin ottelun viimeiseksi. Huippupaikat koko ottelussa olivat HJK:n tehokkuuden ansiosta melkoisen vähissä – raitapaidat pistivät pallon pussiin kovalla prosentilla.

AC Oulu pelaa vielä ennen Veikkausliigakauden alkua kaksi harjoitusottelua. Sunnuntaina joukkue matkustaa Rovaniemelle RoPS:n vieraaksi ja seuraavan viikon lauantaina vuorossa on bussimatkailua Seinäjoelle SJK:n vieraaksi.