AC Oulu ja KuPS kohtasivat ensimmäisen kerran tälle kaudelle Veikkausliigassa ja kuopiolaiset ottivat sarjapisteet mukaansa 0-3 loppulukemin.

Kovin odotuksin iltaan lähtenyt AC Oulu ei pystynyt kaatamaan sarjan kärjessä olevia kuopiolaisia. Illan ottelu osoitti kyllä, miksi KuPS on tällä hetkellä sarjan ykkösenä. Ensimmäisellä jaksolla AC Oulu pystyi luomaan muutaman maalintekopaikan, mutta toisella jaksolla ne muuttuivat enää puolittaisiksi.

Oululaisten parhaat maalipaikat tulivat ensimmäisen jaksolla. Ensimmäinen oli reilun parin kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun hyvin illan pelannut Marius Könkkölä käänsi pelin nopeasti vastahyökkäykseen. Nopea jalkainen Könkkölä antoi syötön oikealle Enoch Banzalle, joka keskitti maalille Michael Lopezille. Keskushyökkääjä yritti saksipotkulla tilanteesta maalia, mutta ei saanut palloon täysin onnistunutta osumaa ja KuPSin maalivahti Johannes Kreidl kerkesi torjumaan alanurkasta.

Toinen maalipaikka oli reilun 31. peliminuutin paikkeilla, kun Rafael Floro pääsi ampumaan hyvästä paikasta sivuvaparia. Tulinen veto painui muurin yli alanurkkaa kohti, mutta Kreidel sai torjuttua pallon juuri ja juuri ohi maalista.

Kuopiolaiset menivät johtoon ottelun 40. minuutilla. KuPSin Talles antoi syötön oululaisten puolustuksen välissä vapaana olleelle Tim Väyryselle, joka pääsi vapaasti ampumaan pallon maalin takanurkkaan.

Toisella jaksolla kuopiolaiset ottivat enemmän otetta ottelusta ja eivätkä jättäneet mitään jossitteluiden varaan lopputuloksen suhteen. AC Oulu ei päässyt enää vaarallisesti boksin sisään, kun KuPSin puolustus pelasi tarkasti ja varmasti. Sen sijaan keltapaidat latoivat tauluun vielä kaksi maalia ja menivät menojaan.

KuPSin toinen maali syntyi 64. minuutilla, kun keltapaitojen Iiro Järvinen sai syötön puolustuslinjalle, josta oululaiset odottivat paitsiovihellystä. Järvinen kuitenkin jatkoi pelaamista ja avustavan lippu ei noussut. Hän toi pallon boksin sisään ja syötti toisessa aallossa tulleelle Tallesille, joka tälläsi pallon maaliin.

Vierailijoiden illan sinetiksi jäänyt kolmas maali syntyi ottelun 72. minuutilla. Tim Väyrynen ja Talles mursivat boksin rajalla oululaisten puolustuksen seinäsyötöllä, jonka päätteeksi brasilialainen hyökkääjä ampui pallon maaliin.