AC Oulu lähti lauantain otteluun tavoitteena voitto. Oululaiset olivat viikkoa aiemmin kaataneet kotonaan sarjakärjen, joten kaikkien odotukset olivat korkealla otteluun lähdettäessä. Tällä kertaa SJK oli kuitenkin parempi maalein 3–2.

Oululaiset lähtivät taas peliin hyvällä ja aktiivisella otteella. Kuitenkin lunta tuli tupaan jo ottelun viidennellä minuutilla, kun seinäjokiset pääsivät maalin tekoon kulmatilanteesta. Pyry Hannola ja Debys Olijnyk siirtelivät palloa keskenään lyhyenä. Syöttelyn päätteeksi Hannola keskitti maalin eteen, jossa Nikko Boxall sai puskettua pallon maaliin ja SJK:n 1–0 johtoon.

Ottelun alkupuolella SJK pääsi useamman kerran vastahyökkäyksistä yrittämään maalintekoa, mutta oululaisten puolustus kesti yritykset kerta toisensa jälkeen. Pallonhallinta oli kokonaisuudessaan koko ottelun ajan AC Oululla, mutta seinäjokiset pääsivät siitä huolimatta luomaan enemmän maalipaikkoja.

Ensimmäisen jakson loppupuolella AC Oulu pääsi lähelle tasoitusta, kun Ruxin pitkä avaus tavoitti Lucky Oparan rangaistusalueen sisällä. Opara pääsi kokeilemaan tilanteessa kaksi kertaa, kun ensimmäisen laukauksen maalivahti Jesse Öst sylki suoraan takaisin Luckylle, mutta uusi yritys painui lopulta niukasti ohi maalin.

Hetkeä myöhemmin oululaiset pääsivät yrittämään uudelleen maalintekoa, kun Jere Kallinen nosti pallon keskikentältä rangaistusalueelle, jossa Opara pääsi puskemaan palloa, joka lopulta päätyi Östin syliin.

Heti toisen jakson alussa nähtiin oululaisten oman maalin puolustamista suurella sydämellä. SJK pääsi keskittämään maalille, jossa maalivahti Yann Fillion sai nyrkkeiltyä pallon pois. Irtopallo päätyi kuitenkin seinäjokisten Rodrigo Arcierolle, joka pääsi tälläämään vastapalloon ja kanuuna painui suoraan päin maalia suojellutta Ruxia. Irtopallo päätyi uudelleen mustapaitojen haltuun, johon Jake Jervis pääsi jalkoineen ja pallo pomppi ylähirteen, jonka jälkeen Fillion sai pallon syliinsä.

Kun peliä oli pelattu 57 minuuttia SJK pääsi 2–0 johtoon kulmatilanteesta, jonka arkkitehteinä toimivat jälleen samat miehet, kuin ensimmäisessä maalissa. Pienellä variaatiolla syötellyn tilanteen päätteeksi Nikko Boxal oli jälleen maalilla korkeimmalla ja pääsi puskemaan seinäjokisten toisen maalin.

Ensimmäinen valonpilkahdus AC Oulun pelissä nähtiin ottelun 72. minuutilla, kun Magnus Breitenmoser tavoitti pitkällä avauksella ylhäällä vasemmalla juoksussa olleen Niklas Jokelaisen. Hän pääsi antamaan rangaistusalueen rajalla upean syötön SJK:n puolustuksen läpi toisella laidalla nousseelle Usman Salelle, joka pääsi vetämään suoraan syötöstä pallon maalin kattoon. Näin oli takaa-ajo viimeistään alkanut ja peli kavennettu 2–1:een.

Hetkeä myöhemmin 79 peliminuutin jälkeen Jokelaisen kulmapallo laskeutui maalin eteen, jonka Öst sai sen nyrkkeiltyä kauemmaksi. Korkeaan irtopalloon pääsi ensin puskemaan Sale ja pallo päätyi seinäjokisten Murilon pään kautta Lucky Oparan puskettavaksi maaliin. Oululaiset olivat saaneet ottelun tasoihin kahden maalin takaa-ajoasemasta.

Valitettavasti tasatilanteesta ei AC Oulu kerinnyt kauaa nauttia, kun takaiskumaali heilui jo omissa. Daniel Håkans sai keskityspallon keskelle ja pääsi vapaasti laukomaan 20 metristä kohti maalia. Pallo painui oikeaan ylänurkkaan ja seinäjokiset olivat taas johdossa.

AC Oulu ei tietenkään luovuttanut tilanteen jälkeen, vaan muutaman minuutin päästä kulmatilanteesta Ruxi pääsi jo kokeilemaan puskua takatolpalta, mutta Östin reaktiotorjunta suuntasi pallon yli maalin. Tilanteesta jälleen kulma oululaisille ja tällä kertaa Aapo Heikkilä pääsi puskemaan, mutta pallo päätyi maalin yli. Ottelun loppuvaiheella pääsi AC Oulu vielä pari kertaa lähelle tasoitusmaalia, mutta SJK korjasi lopulta täydet pisteet ottelusta.