Turun Veritas Stadionilla on kovat panokset tänään. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä päästäkseen ylempään loppusarjaan. Oululaiset tarvitsevat kolme pistettä, ja Interille riittäisi tasapeli.

Peli alkaa hyvin tasaisesti, ja molemmat joukkueet puolustavat tarkasti omaa päätään menetettyään pallon. Kauan ei kuitenkaan kerkeä kulua, kun Inter pääsee rokottamaan ensimmäisen kerran. 5. minuutin kohdalla Interin Petteri Forsell laittaa pallon verkon perukoille ja vie kotijoukkueen johtoon. Maalista huolimatta Laivastonsinisillä on pallonhallinta, ja 25. minuutin kohdalla saadaankin tasoitus. AC Oulun kulmapotkusta pallo kimpoaa Dimitri Legbon kautta Interin maaliin. Tämän jälkeen ainoat tilastomerkinnät ensimmäiselle puoliajalle ovat kaksi keltaista korttia – varoitetut Cristhian Valencia sekä Iiro Järvinen.

Toiselle puoliajalle laivastonsiniset eivät tee pelaajavaihtoja, mutta turkulaiset suorittavat yhden, kun Jussi Niska vaihdetaan peliin mukaan. 58. minuutin kohdalla Inter suorittaa kaksi pelaajavaihtoa lisää, ja kentälle hyppäävät Timo Stavitski ja oululaisillekin tuttu Matias Ojala. Vaihdosta kerkeää kulua vain kaksi minuuttia, kun Interin Timo Stavitski onkin jo maalinteossa. Stavitski pystyy kuljetuksellaan ohittamaan Cristhian Valencian ja täyttää pallon voimalla etukulmasta sisään. AC Oulu yrittää vastata maaliin ja tekee pari pelaajavaihtoa, kun walesilainen Danny Barrow hyppää kentälle Alexander Forsströmin kanssa. Vaihdot eivät kuitenkaan riitä, ja tulokseksi jää kotijoukkueen 2-1 voitto. Tämä tarkoittaa, että laivastonsinisten pelit jatkuvat alemmassa loppusarjassa tavoitteenaan eurolopputurnauspaikka.