Fareed Sadat kuritti entistä seuraansa iskemällä kaksi maalia MuSa:n verkkoon 2-1-päättyneessä Ykkösen ottelussa.

MuSa tuli otteluun matalalla blokilla ja pallonhallinta olikin alkuvihellyksestä asti kotijoukkueelle. Niklas Jokelaisen oltua sivussa pelikiellon vuoksi, ryhmittyi AC Oulun hyökkäystrio muotoon Aapo Heikkilä, Loorents Hertsi ja Fareed Sadat. Sadat nähtiin siis ensimmäistä kertaa puhtaasti keskushyökkääjänä.

Kotijoukkue alkoi luomaan painetta porilaisten päätyyn heti kättelyssä. Ensimmäisen kympin aikana murtautumisvaiheen ratkaisut jäivät kuitenkin piippuun tai ne liputettiin paitsioiksi. Ottelun avausmaali nähtiin 18. minuutilla, kun Rafinhan pystysyöttö tavoitti hyvin liikkuneen Jere Aallikon, joka jatkoi pallon taidokkaasti MuSa-puolustuksen selustaan. Ensimmäisenä pallossa oli Sadat, joka viimeisteli etutolpan kautta. Mies kunnioitti vanhaa seuraansa, eikä tuulettanut osumaan, mutta sisällä ilo oli varmasti ylimmillään kuparisen rikkouduttua AC Oulun paidassa.

Hyvällä pelipäällä ollut Sadat oli lisätä johtoa hetkeä myöhemmin, mutta Joonas Immonen venytti hyvän torjunnan. Seuraava vaaran paikka nähtiin 37. minuutilla, kun Loorents Hertsin laukaus oli kimmota Immosen torjunnan kautta MuSa-pelaajan jalan kautta maaliin, mutta Immonen selvitti tämänkin tilanteen. Vierasjoukkue ei juuri vaarallisia hyökkäyksiä avausjaksolla saanut aikaiseksi.

Toiselle jaksolle MuSa juoksutti kentälle vaihdosta aloittaneet maalipyssyt Juuso Aallon ja John Fredrikssenin. Vaihdot eivät vieraiden peliä ihan toivotulla tavalla piristäneet ja hallinta jatkui kotijoukkueella.

Sadat iski illan toisen osuman 52. minuutilla. Aallikko ja Hertsi sahasivat MuSa-puolustuksen riekaleiksi vapauttaen Sadatin läpiajoon – voimakas leikkaus sisälle ja pallo varmasti alakulmaan ohi Immosen. Maalin jälkeen kotijoukkueen jalka nousi hieman kaasulta. Hyviä hyökkäyksiä syntyi, mutta huippupaikoille ei ollut lopulta asiaa. AC Oulu puolusti MuSa:n hyökkäykset hyvin.

85. minuutilla tapahtui kuitenkin se, mitä kotiyleisössä ehkä hieman pelättiin. MuSa:n keskitys otti Lassi Nurmoksen jalasta voimakkaan pompun ja pallo tippui suoraan Samu-Petteri Mäkelän kupoliin, jolla oli edessään tyhjä maali. Tilanteeksi 2-1 ja hiljaisuus otti vallan Raatin stadionista.

Viimeisillä minuuteilla MuSa haki luonnollisesti tasoitusosumaa isolla riskillä ja pitkillä palloilla. Se sai todella vaaralliset hässäkät kahden erikoistilanteen seurauksena, mutta AC Oulun puolustus ja maalivahti Juhani Pennanen hoitivat homman kuitenkin tyylikkäästi.

Loukkaantumisten jälkeen kentälle palannut Sami Karjalainen pääsi vielä ottelun lisäajalla yrittämään helpottavaa kolmatta maalia, mutta Immosen jalkatorjunta esti miehen aikeet.

Voiton myötä AC Oulu jatkaa Ykkösen kärjessä. Kärkijoukkueista KTP ja FF Jaro eivät päässeet viikonlopun aikana tositoimiin koronan aiheuttamien ottelusiirtojen vuoksi.